За нас
За нас

За Kegel България

 

Ние сме Галина Начкова и Ива Стефанова от Kegel България. Kegel България се роди от желанието ни да ревитализираме и запазим женската същност на българката здрава възможно най-дълго и независимо от възрастта ѝ. Ние вярваме, че всяка жена може да се чувства самоуверена, красива, сексуална, желана и мечтаем дамите да споделят свободно за неприятните състояния в тазовото си дъно, да търсят помощ и подкрепа навреме, защото в повечето случаи тези дискомфорти са лечими и няма от какво да се страхуват или срамуват. Мечтаем всяка дама да превърне упражненията с тренажор всвой навик и задължителна здравна профилактика, както е миенето на зъби например. Ние силно вярваме, че можем да бъдем млади, красиви и жизнени по-дълго! Нека споделяме знания помежду си и се подкрепяме взаимно! Това е нашата женска сила! Заедно можем повече! <3

 

 

Ние вярваме, че трябва да спрем да се крием зад табуто свързано с дисфункцията на тазовото дъно. Често това за което ни е срам да говорим е свързано с неприятни и неудобни последици като изпускане, генитално смъкване, болка, нарушена чувствителност и нежелание за интимен контакт с партньора като следствие. Повечето жени се чувстват неудобно да признаят, че имат тези проблеми. Притесняват се да споделят с гинеколог и дори с най-близките си приятелки, като по-често те просто се отказват да търсят решение… и се стига до там, че операцията става неизбежна.

 

Искаме да помогнем на българските жени да станат по-информирани и да знаят как да се грижат за тазовото си дъно, като подобрят здравето, самочувствието и интимния си живот. Това е възможно с малки, дори лесни стъпки, профилактика и съвременни средства. Например, тазовите тренажори, които внасяме са специално проектирани и разработени с помощта на гинеколози и физиотерапевти, за да помогнат на всяка жена да възвърне контрола над пикочния си мехур, желанието за интимност с любимия човек и изпитване на удоволствието, за което е родена. Засилването на мускулатурата на тазовото дъно и първите "женски победи" се постигат още през седмица едно, а след пълните 12 седмици резултатите са гарантирани.

 

За първи път представихме тренажорите на българския пазар преди 5 години и оттогава ние упорито информираме българките /и в частност техните мъже ;-)/ за нуждата от споделяне на проблема, търсене на решения за справяне с него, подкрепа от специалисти и ползите от упражнения за тазовото дъно самостоятелно и с тренажори. Работим само с висококачествени продукти, които са създадени и разработени във Великобритания и САЩ със съдействието на гинекколози, физиотерапевти и други специалисти по тазово дъно. Съвременните механичните и електронни тазови тренажори се използват над 20 години от милиони жени в света. А да не говорим колко отдавна са се ползвали древните "уреди" като нефритените яйца... 

 

В нашата платформа ще намерите разнообразие от тренажори на различни производители от цял свят. Например, Kegel8 предлагат серия от медицински сертифицирани тренажори, които са дискретно и удобно решение на проблема с отпуснатото тазовото дъно. Уредите Kegel8 се произвеждат или сглобяват във Великобритания от водещ английски производител на здравни и медицински продукти с близо 18 години опит на пазара. Всички наши продукти са изработени от висококачествени материали, клинично тествани, лесни са за употреба и напълно безвредни. Тренажорите ни са безболезнено помощно средство за засилване на мускулите на тазовото дъно в домашни условия.

 

Ние работим със сърце, ентусиазъм и страст, за да дадем подкрепа, надежда и съвети на всяка жена, която иска да се погрижи за своето интимно здраве. Наша мисия е да се говори повече за ползите от здравото и силно тазово дъно при жената и мъжа и да се знае за сериозните последици при неглижиране на проблеми в следствие на отслабени мускули в интимната област.

 

 

Ние в Kegel България сме тук, за да ви дадем подкрепа и алтернативно домашно решение при слабост на тазовия етаж, особено за тези от вас, които искат да избегнат хирургическа интервенция, възстановяват се след оперативно лечение или просто се чувстват прекалено неудобно дори да потърсят медицинска помощ и да поискат съвет.

 

 

Екипът на Kegel България:

  • Галина Начкова, сертифициран Kegel8 и kGoal експерт по wellness на тазовото дъно

  • Ива Стефанова,  сертифициран Kegel8 и kGoal експерт по wellness на тазовото дъно

 

  

Екипът ни работи и с мрежа от специалисти в цяла България, които могат да ви помогнат да разберете колко важно е да имате здраво тазово дъно и силни интимни мускули. Свържете се и споделете с нас! Ние сме тук за вас и можете да разчитате на 100% дискретност и конфиденциалност! При нас ще получите подкрепа, ценни съвети и човешко отношение как да тренирате интимните си мускули, така че да ги поддържате силни и здрави цял ​​живот. Доверете ни се!

 

Пишете ни във Facebook или на office@kegel8.bg!