За нас
За нас

За Kegel8 България

 

Kegel8 България се роди от желанието на Галина и Ива да съхранят женската същност на българката независимо от възрастта. Те вярват, че всяка жена може да се чувства самоуверена, красива, сексуална, желана и мечтаят тазовият тренажор да се превърне в задължителна здравна профилактика като миенето на зъбите :)

 

 

В Kegel8 България ние вярваме, че трябва да спрем да се крием зад табуто, което завоалира и крие дисфункцията на тазовото дъно. Проблемът е свързан с неприятни и дори срамни последици като изпускане, нарушена чувствителност при секс и нежелание за сексуален контакт като следствие. Повечето жени се чувстват неудобно да признаят, че имат тези проблеми. Притесняват се да споделят с близките си и често се отказват да търсят решение…

 

Искаме да подобрим здравето, самочувствието и сексуалния живот на българските жени. Това е възможно, стига използването на тазовите тренажори Kegel8, се превърне в полезен навик за здравословна профилактика. Като всекидневното миене на зъби, например! Тренажорите са специално проектирани и разработени, за да помогнат на всяка жена да възвърне контрола над пикочния си мехур, желанието за секс и удоволствието от интимния живот. Засилването на мускулатурата в тазовата област се постига още през първата седмица, а след пълните 12 седмици резултатите са гарантирани.

 

Сега за първи път в България ние предлагаме водещата гама медицински уреди за засилване на тазовото дъно - Kegel8. Продуктите са създадени и разработени във Великобритания със съдействието на лекари и физиотерапевти. Механичните и електронни тазови тренажори се използват от хиляди жени в цяла Европа и света.

 

Kegel8 са серия от медицински сертифицирани тренажори, които предлагат дискретно и удобно решение на проблема с отпуснатото тазовото дъно. Уредите се произвеждат във Великобритания от Savantini Ltd. - водещ английски производител на здравни и медицински продукти с над 20 години опит на пазара. Продуктите са изработени от висококачествени материали, клинично тествани, лесни са за употреба и напълно безвредни. Тренажорите Kegel8 са безболезнено помощно средство за засилване на мускулите на тазовото дъно в домашни условия.

 

Ние работим с ентусиазъм и страст, за да дадем грижа, подкрепа, надежда и съвети на всяка жена, която иска да се погрижи за своето интимно здраве. Наша мисия е да се говори повече за ползите от здравото и силното тазово дъно, но и да се знае за сериозните последици от слаби мускули в интимната област.

 

 

Ние в Kegel8 България предлагаме подкрепа и алтернативно домашно решение за слабост на тазовия етаж за тези, които искат да избегнат хирургическа интервенция, възстановяване от оперативно или просто се чувстват прекалено неудобно дори да потърсят медицинска помощ.

 

 

Екипът на Kegel8 България:

 

  • Галина Начкова, управител и сертифициран Kegel8 експерт по проблеми с дисфункцията на тазовото дъно

 

  • Ива Стефанова, управител и сертифициран Kegel8 експерт по проблеми с дисфункцията на тазовото дъно

 

 

 

Нашият екип от специалисти може да ви помогне да разберете колко важно е да имате здраво тазово дъно и вагинални мускули. На разположение сме с ценни съвети как да тренирате интимните си мускули, така че да ги поддържате силни цял ​​живот.

 

Можете да задавате въпроси към квалифицираните консултанти, с които работим. Те ще гостуват със статии и съвети в нашия блог.

 

 

Запознайте се с нашите специалисти: