ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ МАММА БОКС

11 април 2018
ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ МАММА БОКС

Ако скоро сте забременяла, имате поне една бременна приятелка или дъщеря или снаха в подобно положение, трябва да прочетете това.

 

Забравете за старите книги и денонощното ровене в БГ мама за последната информация, идеи за подарък или нови тенденции в грижата за бременните и младите мами.

 

Ние от Kegel8 България с гордост и удоволствие ви представяме – нашите партньори от Мамма Бокс. Те са две прекрасни млади мами, които са създали уникална абонаментна програма за грижа за всички жени, които преминават през чудото на майчинството. Не е ли прекрасно? Кой не обича подаръци?

 

Мамма Бокс е абонаментна грижа за майки с елемент на изненада! Всяка Мамма Бокс (или Мамма кутия:) съдържа много необходими и специално подбрани артикули за всеки етап от бременността. Мамма бокс се грижи да получите няколко изненадващи, но и изключително полезни, екологично чисти продукти, козметика, които ще ви донесат здраве, красота и усмивки.

 

Ето какво казват двете очарователни Мамма Бокс създателки Весела и Биляна:

 

„Мамма Бокс вярва, че всяка бъдеща майка заслужава най-добрата грижа. Нашите деца заслужават да имат един щастлив и здравословен старт в живота. Убедени сме, че абонаментите Мамма Бокс за грижа през бременността, могат да осигурят всичко това от удобството на дома, защото когато мама е щастлива, бебето също е щастливо!“   

 

Можете да ги намерите на www.mammabox.eu.

Нова рубрика в блога ни!! Ще ви споделяме женски проекти на наши любими дами, но и ще разчитаме на вашите препоръки! Вярваме, че само заедно сме по-силни и избираме да подадем ръка на други жени, които помагат на жени!

прочети още

Жените, които имат разрешение от гинеколога си, могат да правят упражнения за тазовото дъно и през бременността, но само под наблюдение на лекаря.

прочети още

Денят на цезарово сечение се отбелязва всяка година на 14 януари в САЩ. Този ден е посветен на хората, родени чрез цезарово сечение, а също и на медицинското чудо, което помага на много майки да раждат без никакви усложнения.

прочети още