ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ МАММА БОКС

11 април 2018
ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ МАММА БОКС

Ако скоро сте забременяла, имате поне една бременна приятелка или дъщеря или снаха в подобно положение, трябва да прочетете това.

 

Забравете за старите книги и денонощното ровене в БГ мама за последната информация, идеи за подарък или нови тенденции в грижата за бременните и младите мами.

 

Ние от Kegel8 България с гордост и удоволствие ви представяме – нашите партньори от Мамма Бокс. Те са две прекрасни млади мами, които са създали уникална абонаментна програма за грижа за всички жени, които преминават през чудото на майчинството. Не е ли прекрасно? Кой не обича подаръци?

 

Мамма Бокс е абонаментна грижа за майки с елемент на изненада! Всяка Мамма Бокс (или Мамма кутия:) съдържа много необходими и специално подбрани артикули за всеки етап от бременността. Мамма бокс се грижи да получите няколко изненадващи, но и изключително полезни, екологично чисти продукти, козметика, които ще ви донесат здраве, красота и усмивки.

 

Ето какво казват двете очарователни Мамма Бокс създателки Весела и Биляна:

 

„Мамма Бокс вярва, че всяка бъдеща майка заслужава най-добрата грижа. Нашите деца заслужават да имат един щастлив и здравословен старт в живота. Убедени сме, че абонаментите Мамма Бокс за грижа през бременността, могат да осигурят всичко това от удобството на дома, защото когато мама е щастлива, бебето също е щастливо!“   

 

Можете да ги намерите на www.mammabox.eu.

Препоръчвам тренажорите за превенция на изпускане и смъкване. Комбинирайте ги с видео тренировките ми, за да имате мотивация и бързи резултати!

прочети още

За какво е добре да внимаваме след хистеректомия! -- статия за бр. 18/22 г. на в. "ГАЛЕРИЯ"

прочети още

Интервю с Милена от "Процъфтяваща връзка с Милена", фея на любовта, женски треньор, любовен консултант по успешни връзки, енергиен терапевт и семеен констелатор.

прочети още