ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ МАММА БОКС

11 април 2018
ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ МАММА БОКС

Ако скоро сте забременяла, имате поне една бременна приятелка или дъщеря или снаха в подобно положение, трябва да прочетете това.

 

Забравете за старите книги и денонощното ровене в БГ мама за последната информация, идеи за подарък или нови тенденции в грижата за бременните и младите мами.

 

Ние от Kegel8 България с гордост и удоволствие ви представяме – нашите партньори от Мамма Бокс. Те са две прекрасни млади мами, които са създали уникална абонаментна програма за грижа за всички жени, които преминават през чудото на майчинството. Не е ли прекрасно? Кой не обича подаръци?

 

Мамма Бокс е абонаментна грижа за майки с елемент на изненада! Всяка Мамма Бокс (или Мамма кутия:) съдържа много необходими и специално подбрани артикули за всеки етап от бременността. Мамма бокс се грижи да получите няколко изненадващи, но и изключително полезни, екологично чисти продукти, козметика, които ще ви донесат здраве, красота и усмивки.

 

Ето какво казват двете очарователни Мамма Бокс създателки Весела и Биляна:

 

„Мамма Бокс вярва, че всяка бъдеща майка заслужава най-добрата грижа. Нашите деца заслужават да имат един щастлив и здравословен старт в живота. Убедени сме, че абонаментите Мамма Бокс за грижа през бременността, могат да осигурят всичко това от удобството на дома, защото когато мама е щастлива, бебето също е щастливо!“   

 

Можете да ги намерите на www.mammabox.eu.

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още