• Начало »
  • Новини »
  • Зара Ч., 43 г.: Победих инконтиненцията и хемороидите само с тренажор

Зара Ч., 43 г.: Победих инконтиненцията и хемороидите само с тренажор

17 юли 2019
Зара Ч., 43 г.: Победих инконтиненцията и хемороидите само с тренажор

Здравейте, момичета от Kegel8!

 

Преди време няколко пъти гледах в интернет реклами на уредите, които предлагате. Но като повечето жени вече се бях обърнала за помощ към лекар. Посещенията ми при него бяха няколко, а резултатът беше нулев. Не ставах по-добре от лекарствата, които ми се изписваха. Точно обратното. Самите медикаменти, предписвани за проблема, 2-3 дни след края на приема на лекарства усложняваха състоянието ми. Изпускането на урина не беше излекувано. Последния път след като посетих гинеколога ми, той ми изписа и някакви таблетки на растителна основа. Не хомеопатични, а дъбови кори с още нещо. Резултатът беше следният - сутринта отивам в тоалетната по малка нужда, но не можех да уринирам. Малко след това посетих друг лекар, тогава ви намерих и поръчах от онлайн магазина ви.

 

С течение на времето започнах да усещам подобрение, вече без никакви медикаменти. Усещах, че интимните ми мускули се укрепват. За няколко месеца, дори не с много редовни упражнения ефектът е поразителен. Съжалявам, че не си закупих уреда ви, когато го видях още първия път. Това щеше да ми спести много неприятни усещания, неколкократни посещения на лекар и не на последно място пари, дадени ей така, за нищо. Разбрах, че не е трябвало да отлагам изобщо, защото с течение на времето проблемът ми се беше задълбочил.

 

Сега вече всичко е наред с мен. Дотолкова наред, че съм в България отново, работя, забравила съм всичко, през което минах. Дори, признавам си, забравям и за уредите. Ще се коригирам! Съжалявам, че не съм знаела по-рано за тях. Свекърва ми имаше същия проблем. При нея дори и слинг-ът не помогна. Имаше вече смъкване на органите в малкия таз и отстраниха ѝ матката. В резултат на операцията, по-точно усложненията след това, тя почина. Всичко това би могло да бъде избегнато или поне да не се стига до най-фаталното, ако тогава имаше такива алтернативи и решения.

 

Възмутителното е, че жени, които все още нямат този проблем, се отнасят към тези с проблем, макар и отминал, доста подигравателно, което е страшно. Още по-страшното е, че лекарите, които знаят за вашите продукти не ги предлагат. Страдащи винаги има. Има жени, които не могат да си позволят да си закупят продуктите, но лекарите биха могли да им помогнат със съвети за упражненията на Кегел.

 

Радвам се, че ви има и помагате на жените, които имат проблеми! Вие ни помагате да живеем пълноценно и спокойно, радвайки се на живота! Благодаря! Успех на всички, които ви се доверяват! Още повече успех на вас и всички, които се опитват да помагат на жените с проблеми! По-добре е да се отделят малко финанси за тренажорите, ефикасни и безвредни са за разлика от медикаментите. Като се пресметне дори е и по-евтино. За комфорта, който се завръща е излишно да говоря, че не може да се закупи, а се постига с помощта на тренажорите.

 

Стана много дълго. На кратко – много съм доволна, момичета!!! :))

 

П.П. Забравих и още нещо, уредите повлияват много благоприятно на обратното развитие на хемороиди. Имах външни. Когато се консултирах с вас имах проблема от 20 години и никак не бях добре. Вече не е така и от половин година съм забравила за хемороидите. 

 

Поздрави!

Зара Ч., 42 г.

 

 

 

 

 

Kegel8 Ultra 20Kegel8 Trainer

 

Вземи своя тренажор с отстъпка още сега, като натиснеш тук Kegel8 Ultra 20 или тук Kegel8 Trainer!

 

 

 

 

 

Когато една млада жена забременее за първи път се намират какви ли не “специалисти” и доброжелатели, които да ѝ дават съвети, препоръки, насоки и "най-добри практики". Но истината е, че освен че жената в този момент е доста уязвима, тя е и с бушуващи хормони, което допринася за лесно ранимото ѝ психическо състояние. А и да не се лъжем всяка следродилна депресия започва дори още по време на бременността. Затова е важно жената да се вслуша в собствения си глас и да разбера какви са нейните нужди в този момент.

прочети още

Ако водиш заседнал начин на живот, имаш нужда да се възстановиш след раждане или наближаваш менопауза , тогава най-вероятно изпитваш и редица дискомфорти с интимните мускули и областта на тазовото дъно.

прочети още

Сигурно вече сте чували за мускулатурата на тазовото дъно, в повечето случаи най-късно след раждането? Или за Кегел упражнения? А правили ли сте интимна гимнастика? Темата за здраво тазово дъно е в основата на днешния ни материал. В интервю за Стефи Стоянов от mammi.bg, Галина Начкова от Kegel8 България разказва повече за техниките за заздравяване на тазовото дъно, защо са важни и полезни и как да ги изпълняваме.

прочети още