Тазов тренажор Kegel8 V за мъже

 • Марка: Kegel8
 • Кат. номер: 9476

Тренажор с електростимулация за мъже Kegel8 V*

 

Наличност: 1 бр.

 

СРОК за доставка 3 работни дни!

 

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 • Революционен електронен тренажор за тазово дъно, създаден специално, за да засили и изпълни мъжете с енергия

 • НАПЪЛНО НОВИ програми за максимално укрепване и сила на тазовото дъно

 • Единственият тазов тренажор за мъже, който може да бъде изпозлван с анална сонда ИЛИ с външни кожни електроди

 • С програми след операция, за спиране на изпусканията, за по-задоволителна ерекция, 

 • Разработен във Великобритания от водещи специалисти 

 • Гаранция: 24 месеца

* ВАЖНО: За "наложен платеж" изберете "банков път" и преведете 300 лв. Останалата сума заплащате на куриера при доставка на тренажора.

Покупката включва и 15 мин. консултация от сертифициран Kegel8 консултант. Свържете се с нас 0899377362!

 

 

539,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 539,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

 

 

Мислите, че тренажорите на Кегел са само за жени? Помислете пак!     

 

Вие се нуждаете от тренажор за мъже Kegel8 V за тазово дъно.

 

Много от нас не са наясно с факта, че мъжете също имат тазово дъно. Кегелите са за момичета, нали така? Грешка! При мъжете мускулите на тазовото дъно поддържат пикочния мехур, червата и предотвратяват изпускания, също както и при жените. Силата на тазовото ви дъно също така определя и силата на вашата ерекция, затова отслабените мускули водят до еректилна дисфункция и трудност при еякулация.

 

 

Вашето тазово дъно представлява група от мускули във формата на хамак, които започват от срамната кост и достига до основата на гръбнака. Един от тези мускули е разположен в основата на пениса и отговаря за ерекцията и еякулацията. Често този мускул започва да отслабва и ако проблемът бъде пренебрегнат, мускулът просто спира да функционира.

 

 

За първи път през 2014 г. изследователи доказват, че упражненията за тазово дъно са ефективни при лечение на преждевременна еякулация. Европейската Асоциация по урология открива, че мъже, които през целия си живот са страдали от преждевременна еякулация, подобряват симптомите си след редовно практикуване упражненията за тазово дъно. Преждевременната еякулация, която се определя като „еякулация за една минута”, засяга част от мъжете на някакъв етап от техния живот, но може да бъде предотвратена с някои прости Кегел упражнения.

 

 

 

Вярно е, че мускулите на тазовото дъно отслабват с годините, но това не е единствената причина за проблеми в тазовото дъно при мъжете. При по-младите момчета, мускулите могат да бъдат твърде стегнати, което може да бъде също толкова вредно и да доведе до хипертонично тазово дъно. Това е основен проблем при редовните във фитнеса, мускулести мъже, но може също така да бъде причинено и от емоционален стрес. Хипертоничното тазово дъно е свързано с постоянно стягане на мускулите, което може да доведе до остра болка в ректума, гениталиите и с кръста.

 

 

Механичните упражнения за тазово дъно са процес от свиване и отпускане на мускулите на тазовото дъно, но когато упражненията са трудни за правене и техниката е трудна за овладяване е много лесно на думи, но не и на изпълнение!

 

Тренажорът за мъже Kegel8 V прави всичко по-лесно

 

 

Тренажорът за мъже Kegel8 V за тазово дъно е революционно устройство, което използва  невромускулна електрическа стимулация, за да провокира мускулите на тазовото дъно да се свиват и отпуска и така ви осигурява ефективна тренировка за тазовото дъно, докато си почивате.

 

 

Просто поставете аналната сонда или електродите на кожата си (между ануса и скротума), изберете програмата, която най-добре приляга на вашите нужди и започнете серията с упражнения. Тъй като 50% от хората изпълняват упражненията на Кегел грешно, с тренажорът за мъже Kegel8 V ще бъдете спокойни, че Кегел упражненията ви ще имат ефект.

 

 

Ако правите сами Кегел упражнения, трябва да отделяте по около 10-15 минути, бързи и бавни контракции, 3 пъти дневно. Ако ползвате Kegel8 V, невромускулната електрическа стимулация на върши цялата работа вместо вас с една лесна сесия на ден.

Програми на Kegel8 V

Програма 1:

Тест за чувствителност

Програма 2:

Уринарна инконтиненция

Програма 3:

Уринарна инконтиненция

Програма 4:

Редовно изхождане

Програма 5:

По-задоволителна ерекция

Програма 6:

Уринарна инконтиненция

Програма 7:

Сила на тазовото дъно

Програма 8:

Максимум сила на тазовото дъно

Плюс 3 добавени персонализирани програми

 

 

Сондата

 

Когато закупите тренажора за мъже Kegel8 V ще откриете в комплекта тънка, анална сонда, която е подходяща за начинаещи.

 

 

Въпреки това, по-напредналите потребители споделят по-високо ниво на стимулация и по-лесно изпълнение като използват  Perisphera. Всеки клиент може да реши дали да добави тази сонда към своята покупка.

 

 

Perisphera А е много удобна за употреба, високо ефективна и удвоява силата на импулсите! Тази сонда с италиански дизайн предлага 4 различни дълбочини (от 40мм до 55мм, които са напълно регулируеми. Това води до по-ефективно лечение и личен комфорт. Тази сонда е направена да лекува фекална и газова инконтиненция, както и изпускания след простатектомична уринарна инконтиненция. Сондата използва и двата канала за контролиране и има четири златни електрода. Това осигурява по-голяма стимулация и дава на този, който го използва контрол над електродите. Например, ако използващият усеща импулсите повече от едната страна (това може да е признак на нервно увреждане), по-слабата страна може лесно да се приспособи към подходящия канал (канал А или канал Б), докато не почувства стимулацията на удобно за него ниво .

 

 

Вземете своята златна сонда сега – по-силни импулси без компромис в качеството на комфорт

 

 

Силата на импулсите също има значение – много потребители казват,че лечението със златната сонда Perisphera A е много по-лесно и импулсите, които получават са по-силни. Краят й е създаден в сферична форма, с плоска част, която я прави подходяща за мъже с уголемена простата и внимателно поставените електроди позволяват по-прецизно лечение на пубoректалния мускул и вътрешния анален сфинктер.

 

 

Как мога да използвам Kegel8 V за мъже?

 

 

Kegel8 V за мъже е създаден, за да ви помогне да се справите с проблемите в тазовото ви дъно и за да не им позволите да се влошат.

 

 

Класифицираното в клас IIа медицинско устройство използва невромускулна електрическа стимулация, за да стимулира и заздрави мускулите на тазовото ви дъно. Този метод за лечение е напълно безопасен и широко използван от спортисти и атлети като метод за рехабилитация, тестване на мускулите и заздравяване. Въпреки това, някои хора НЕ бива да използват  невромускулната електрическа стимулация без да се консултират с професионален лекар, например:

 

 • Ако имате пейсмейкър. Моля, консултирайте се с вашия личен лекар, за да видите дали е безопасно да използвате невромускулната електрическа стимулация с вашия пейсмейкър,ако се наложи принтирайте копие с нашите инструкции, за да може той да ви помогне с консултация за съвместимостта.

 

 • Ако наскоро сте се лекували от рак на тазовото дъно, освен ако вашият личен лекар не ви е посъветвал.

 

Винаги можете да се свържете с нашия екип ако имате някакви въпроси. Ако имате запитвания  преди или след вашата покупка, моля обадете ни се и ние ще ви помогнем.

 

 

 

Програми

8 готови програми | 3 специализирани

 

Марка

Kegel8

 

Препоръчва се за:

Мъже| Инконтиненция| По-силна ерекция | Проблеми с червата | Преждевременна еякулация

 

Може да бъде използван с:

Анална сонда|Електроди за кожата | Гел за мъже |

 

Включено съдържание

Kegel8 V Тренажор за мъже | Kegel8 тънка анална сонда | Kegel8 електроди за кожата |

 

Класификация

CE | Медицинско устройство Клас IIa

 

Гаранция

2 години гаранция от производителя

 

Купи на изплащане
Купи на изплащане