Вагинална сонда Kegel8 Gold Comfort

  • Медицински сертифицирана вагинална сонда с електроди със златно покритие

 

  • Изработена от качествена пластмаса с максимална площ на електродите за по-ефективни упражнения

 

  • Подходяща за използване със всички Kegel8 електрстимулаторни 

 

Comfort сондата на Kegel8 със златно покритие е една от най-удобните ни за използване сонди. Двата електрода с позлатено покритие създават освен комфорт и максимална проводимост и по този начин осигуряват по-добра ефективност на вашия тренажор за тазово дъно.

 

При употреба нанесете тънък слой КЕ гел лубрикант и вкарайте вагинално до върха на сондата, като трябва двата метални електрода да сочат към бедрата ви.

 

Златната сонда Kegel8 се свързва с електронното устройство/тренажора с помощта на кабелните конектори.
Тъй като имаме пълно доверие за качеството на нашите сонди, ние удължаваме гаранцията от стандартните 60 ползвания до 6 неограничени месеца на употреба.

 

Съветваме ви, ако имате непоносимост към никел преди употреба да се уверите,че металната повърхност на сондата не се е надраскала по време на съхранението й.

 

*За да запазите сондата и кабелите за по-дълго време ви съветваме, когато ги изключвате да дърпате края на конекторите, а не самия кабел, тъй като това може да му навреди. Най-добрият начин да избегнете повреда е да не отделяте кабелите от сондата, а да ги държите свързани между употребите.

 

74,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 74,99 лв.
Моля, изберете: