50x10 Електродни подложки за многократна употреба x4

  • Най-добрите TENS електродни подложки
  • Високо качество, без щипане и дискомфорт
  • Хипоалергичен гел, подходящ за чувствителна кожа
  • Удобни за използване
  • По-голяма площ за по-добра проводимост

 

Перфектните резервни електродни подложки за Вашия Kegel8 Ultra 20, Kegel8 Mother Nurture или Kegel8 V for Men, електродните подложки 50x10 са с изключително високо качество и са разработени, за удобно и лесно използване. Просто отлепете пластмасовия гръб и поставете на чиста, суха кожа. Електродите са за многократна употреба и при правилна грижа и съхранение според инструкциите на опаковката могат да издържат около 4 седмици, ако се използват ежедневно.

Хипоалергичният гел помага на електродите да се закрепят здраво за кожата Ви, като намалява риска от алергични реакции, а висококачественият дизайн помага да се избегнат дискомфорт или усещане за щипане, което може да се получи при подложки с по-ниско качество.

При ежедневна употреба ще можете да използвате елктродните подложки до 4 седмици, след което те могат да започнат да губят своите залепващи свойства. За да удължите живота им, можете да намокрите леко лепящата повърхност - това би трябвало да ви осигури малко по-дълга употреба. Ние също препоръчваме да покривате лепящата повърхност с опаковката, с която ги получавате и да ги съхранявате на хладно и тъмно място. 

 

Кожните електроди са фантастична възможност, ако не можете или не искате да използвате сонда за вътрешна употреба, за да възстановите мускулите на тазовото си дъно. Ние гарантираме че работим само с най-добрите производители на електроди, което ни позволява да продаваме висококачествени електроди, които не щипят кожата и не причиняват дискомфорт. Ние знаем, че електродите, които продаваме и препоръчваме са 100% безопасни и осигуряват оптимални нива на NMES (невромускулната електрическа стимулация), за да помогнат да на Вашето тазово дъно да бъде по-силно. 

Просто закрепете електродните поддложки за Вашия Kegel8 Ultra 20, Kegel8 Mother Nurture или Kegel8 V For Men чрез кабелите и използвайте според инструкциите.

35,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете: