Супер тънка вагинална/ анална сонда Kegel8

  • Марка: Kegel8
  • Кат. номер: 35955
  • Медицински сертифицирана вагинална сонда 

 

  • Изработена от качествена ТРЕ пластмаса с повече площ на електродите за по-ефективни упражнения

 

  • Медицинска неръждаема стомана с по-малко от 8% никел

 

 

Материал: Пластмаса (безопасна за тялото) | Неръждаема стомана | PVC | Без латекс
Дължина: 11,5см
Дължина на поставяне: 6,5 - 11 cm
Диаметър: 1,2 cm

95,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 95,90 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Супер тънката сондата е предназначена за употреба както от мъже, така и от жени! Може да се използва като вагинална сонда или анална сонда.

 

Ултратънката сонда е проектирана с конусен връх за лесно поставяне, а пръстеновидните електроди стимулират дълбоко в мускулите за плавна и ефективна тренировка. Сондата разполага и с регулируем основен пръстен, за да можете лесно да контролирате дълбочината на поставяне - идеално за насочване към различни части на тазовото дъно в зависимост от вашето медицинско състояние.

 

За жени: Сондата е предназначена за анална употреба, но може да се използва и вагинално за жени, които предпочитат по-тънка сонда и за страдащи от вагинална атрофия. Ако искате да използвате тази сонда вагинално, препоръчваме ви да говорите с нашия екип за обслужване на клиенти, за да обсъдите допълнително това, тъй като някои жени смятат, че тази сонда е твърде тънка, за да стимулира ефективно мускулното легло на тазовото им дъно.

 

Когато се използва анално, тази сонда е ефективен начин за насочване както към задната част на тазовото дъно, ако страдате от ректоцеле (ректален пролапс/ смъкване на ректума), така и към аналните мускули на сфинктера, което помага при инконтиненция на червата (фекална инконтиненция) и прекомерно изпускане на газове.

 

За мъже: Тази сонда е чудесна анална сонда за употреба и от мъже. Формата на върхът ѝ прави поставянето лесно, а регулируемата дръжка означава, че можете да насочите по-дълбоко, което помага при проблеми с ерекцията, ректоцеле (ректален пролапс, смъкване на ректума) и мускулна слабост, или можете да насочите към мускулите на аналния сфинктер, което помага при инконтиненция на червата (фекална инконтиненция) и прекомерно изпускане на газове.

 

Съветваме ви, ако имате непоносимост към никел преди употреба да се уверите,че металната повърхност на сондата не се е надраскала по време на съхранението й. Сондата може да се използва безопасно до 2 години, при условие че се спазват всички препоръки на производителя!

 

*За да запазите сондата и кабелите за по-дълго време ви съветваме, когато ги изключвате да дърпате края на конекторите, а не самия кабел, тъй като това може да му навреди. Най-добрият начин да избегнете повреда е да не отделяте кабелите от сондата, а да ги държите свързани между употребите.

Купи на изплащане