Kegel8 Ultra 20 V2 - eлектронен тазов тренажор

 • Марка: Kegel8
 • Кат. номер: 9475

 

 • НОВО! ОБНОВЕН МОДЕЛ! ПОВЕЧЕ ФУНКЦИИ!

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (САМО до офис на Еконт)

 • ДОСТАВКА ОТ 7 ДО 14 ДНИ (само до края на месец февруари)

 • Тренажорът е с 20 клинично доказани програми за упражнения на мускулите на тазовото дъно.

 • Уредът автоматично открива и работи с правилните мускули на тазовото дъно.
 • Подходящ както за стягане, така и за релаксация и отпускане на интимните мускули.

 • Подобрява интимната чувствителност и сексуалните усещания.

 • Облекчава болката и помага за възстановяване след раждане.

 • Ефективна терапия при уринарна/фекална инконтиненция.
 • Удобен за използване при смъкване на тазовите органи (пролапс).

 • Може да се използва и външно с електроди върху кожата.
 • Спестява тежки и скъпи хирургически интервенции.
 • Осезаеми резултати само след няколко седмици.
 • Задължителна терапия при менопауза, пролапс и хистеректомия.

 • При закупуването получавате: 15 мин. консултация; 1 бр. апарат; 1 бр. сонда със златно покритие (не предизвиква алергии); 1 комплект кожни електродни подложки; 2 бр. свързващи кабели; 1 бр. батерия (9V); саше лубрикант (10 мл); несесер за съхранение; инструкции на български език; схема за ползване на уреда заявена по телефон!
 • Гаранция: 24 месеца

 

 

 
469,00 лв. 399,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 399,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

 

Съкрушително е да разберете, че вече нямате пълен контрол върху тялото си.  В Kegel8, ние разбираме колко много неправилното функциониране на тазовото дъно се отразява на всеки аспект от живота на една жена. Независимо дали не смеете  да излезете от къщи от притеснение да не се изпуснете, или имате свличане на тазовите органи (пролапс), който прави всяко посещение на тоалетната проблем или пък вече не се наслаждавате на сексуалния си живот и това е довело до проблеми в отношенията с партньора ви, в рамките на само 12 седмици, Kegel8 Ultra 20 може да Ви помогне да промените нещата.

 

 

 

За Вас ли е Kegel8 Ultra 20?

За съжаление твърде често подценяваме значението на силното тазовото дъно за качеството на живота ни. Всъщност отслабването на тазовото дъно не е неизбежна част от напредването на възрастта.

Ако разпознавате някои от тези симптоми, то най-вероятно имате проблем с тазовото си дъно:


Слабо тазово дъно

Weak pelvic floor muscles - Kegel8 can help
 • Изпускане на урина/напикаване
 • Неконтролируемо изпускане на газове
 • Запек и често напъване при изхождане
 • Незадържане на тампони
 • Незадоволителен сексуален живот
 • Болка в долната част на гърба
 • Подут корем

 

Силно тазово дъно

Strong Pelvic Floor Muscles - Kegel8
 • Без повече изпускане
 • Контрол на пикочния мехур и червата
 • Силни вагинални стени
 • Страхотен секс – не само за вас, но и за вашия партньор
 • Силен гръб, без болка в таза
 • Плосък корем
 

Слабост на пикочния мехур и инконтиненция

 

Това не е шега работа! Няма нищо смешно в изпускането при смях. С напредване на възрастта, не е необичайно да започнем да се изпускаме от време на време. Но това не е неизбежно.

 

Милиони жени по света страдат от някаква форма на инконтиненция (спешни позиви, стресова инконтиненция, свръхактивен пикочен мехур), и 25-30% от жените на възраст между 45 и 65 г. са засегнати от това. Ако и вие посещавате тоалетната повече от 8 пъти на ден, може би сте една от тях. Направете нещо преди да е станало късно!

 
Incontinence Infographic - Kegel8 Incontinence Infographic - Kegel8


 

Болка в тазовата област

Ние, в Kegel8 разбираме колко инвалидизираща може да бъде болката в тазовата област. Ето защо отделихме време, за да намерим решение, което работи – без повече лекарства, от които ви прилошава. Kegel8 Ultra 20 блокира сигналите на болка, които се изпращат към мозъка и стимулира отделянето на ендорфини за естествено облекчаване на болката.  Kegel8 Ultra 20 също така помага да отпуснете мускулите на тазовото си дъно. Лечението е лесно: ако не сте в състояние да използвате вагинална сонда, може да стимулирате точки от външната част на тялото си с помощта на електроди за бързо, ефективно и естествено облекчаване на болката.

 

Смъкване на тазовите органи (Пролапс)

Знаете ли, че 1 от всеки 2 жени над 50-годишна възраст страдат от някаква форма на пролапс - това е състояние, при което един или повече от тазовите органи се смъква във влагалището. Клинични изследвания сочат, че упражненията на тазовото дъно подобряват симптомите и в много случаи могат да спрат прогресирането на пролапса.

 

Липса на сексуално усещане

Има ли нещо, което липсва на сексуалния ви живот? Ако това е усещане и чувствителност във влагалището, не сте единствената. Трябва да "се усещате", за можете да достигнете до оргазъм (и няма как това да стане, ако мускулатурата на тазовото ви дъно е отслабнала). От друга страна вашият партньор също трябва да "ви усеща", за да запази своята ерекция и оргазъм. Неудовлетворителният секс и намалените усещания убиват страстта. Но, не се притеснявайте, само за няколко седмици Kegel8 Ultra 20 може да ви вдъхнови за най-добрия секс в живота и на двама ви!

 

Какво представлява електронния тренажор за тазовото дъно Kegel8 Ultra 20 и как работи?

 

Kegel8 Ultra 20 е най-новата подобрена версия на най-продаваните тазови тренажори от серията Kegel8. Kegel8 Ultra 20 е разработен въз основа на последните клинични изследвания за профилактика и лечение на множество здравословни проблеми, свързани с мускулатурата на тазовото дъно.
 
Медицински сертифициран уред
 

Програмите на Kegel8 Ultra 20 се основават на най-новите клинични доказателства и са предназначени за предотвратяване и лечение на огромен списък с проблеми, причинени от отслабване на тазовото дъно: инконтиненция, липса на интимни усещания, свличане на влагалището/матката, болка в таза и други.

Всички тези проблеми са резултат от слабо тазово дъно. Kegel8 Ultra 20 работи с мускулите в дълбочина, за да ви помогне да укрепите вашето тазово дъно, да си възвърнете контрола и станете по-силни и по-здрави отвътре.

Националният институт за здраве и клинични постижения във Великобритания (National Institute for Health & Clinical Excellence) препоръчва упражняването на мускулите за първоначално и базово лечение на проблеми с тазовото дъно. Програмите на Kegel8 Ultra 20 имат клинично доказана ефективност при лечение на проблеми като инконтиненция на пикочния мехур, мускулна слабост на тазовото дъно, свличане на влагалището/ матката - пролапс, болка в таза и други.

 

Защо да използвам Kegel8 Ultra 20?

 

Kegel8 Ultra 20 е уникален на пазара и с това, че предлага единствената сонда с позлатено покритие, без никакво съдържание никел. Това го прави идеален за тези, които страдат от алергия към никела. Kegel8 Ultra 20 има и външни електроди, за да може да се употребява и върху кожата, което го прави идеален за тези, които не могат или не искат да използват вагинална сонда. В допълнение Kegel8 Ultra 20 може да се използва за лечение на свръхактивен пикочен мехур с електроди върху глезена - това е известно като стимулация на тибиалния нерв.

Kegel8 Ultra 20 е революционен уред за електронна мускулна стимулация, съдържащ 20 програми с доказан ефект за укрепване и рехабилитация на тазовото дъно. Kegel8 Ultra 20 веднага локализира правилните мускули, стимулира ги и ги упражнява по най-добрия начин.

 

Електрическата стимулация от Kegel8 Ultra 20 работи с 90% от тазовите мускули за разлика от самостоятелните Кегел упражнения, които стимулират едва 40%. Шокиращо, нали!

 

За много хора е трудно самостоятелно да упражняват тазовото си дъно. И наистина без спомагателни уреди е много трудно да се упражняват правилните мускули. Чрез използването на Kegel8 Ultra 20 веднъж или два пъти дневно в продължение на 12 седмици, можете да получите по-здрави и по-силни вагинални и тазови мускули.

 

 

 

40% of pelvic Floor Stimulated - Manual
90% of pelvic Floor Stimulated - Kegel8

 

Какво получавате с Kegel8 Ultra20?

 • Контролер - с 20 предварително зададени програми за подобряване на усещанията, засилване на мускулатурата и успокояване на болка
 • Сонда - със златно покритие без никел, вагиналната сонда ще ви помогне да постигнете оптимални резултати без неприятни алергични реакции (10% от жените имат непоносимост към никел)
 • Електроди - ако не искате или не можете да използвате вагинална сонда, ние имаме решение. Kegel8 е единствения в света електронен тренажор за домашна употреба, който използва и външна стимулация с клинично доказани резултати

 

 

Kegel8 Ultra 20

 

3 начина да използвате Kegel8 Ultra 20

Insert a probe vaginally
1

Поставете сондата във вагината си, за да упражнявате мускулите на тазовото си дъно

Electrode pads on your ankle
 
 
2

Поставете електродите на глезена си – идеално решение, ако не искате да използвате сонда

Electrode Pads on the base of your back
 
 
3

Поставете електродите в основата на гърба си, ако не можете да използвате сонда

 

Програми

 • Тест за чувствителност  има за цел да провери нивото на чувствителност, така че можете да получите най-доброто от вашия Ultra 20
 • Упражнения на тазовото дъно прогресивни програми за цялостната засилване и укрепване на тазовата мускулатура
 • Подобряване на интимната чувствителност възвърнете интимните си усещания и самочувствие
 • Инконтиненция широк спектър от клинично доказани програми за справяне с вашия конкретен вид инконтиненция
 • Облекчаване на болкатарелаксиращи програми за облекчаване на мускулни крампи, болка и напрежение

 


Тест за чувствителност

Подобрена чувствителност

Тазови упражнения

Интензивни тазови упражнения

Седмична поддръжка


Подобряване на интимната чувствителностИздръжливост на тазовото дъно

Чувствителност на тазовото дъно

Свръхактивен пикочен мехур

Смесена инконтиненция

Стресова инконтиненция x2

Чревна инконтиненция х2

Функционални упражнения за задържане (с кожни електроди)Пролапс, Хистеректомия & Следродилна инконтиненция x2Облекчаване на хронична болка (с кожни електроди)Циркулация в тазовата област

Релаксация на тазовото дъно

 

 
 

Кога не трябва да използвате Kegel8 Ultra 20?

Бременна сте*

След раждане ще се нуждаете от помощта на Kegel8 Ultra 20 повече от всякога. Но не забравяйте да изчакате да преминете регулярния преглед 6 седмици след раждането.

 

Имате пейсмейкър *

Може да бъде възможно да използвате Kegel8 Ultra 20 с Вашия конкретен пейсмейкър, но преди това се консултирайте с вашия лекар.

 

Имате форма на рак в тазовата област *

Защо не опитате Биофийдбек механичния тренажор Kegel8? Той също ще Ви помогне да изградите сила и тонус, но без използването на невромускулна  електрическа стимулация NMES.

 

* Освен, ако не сте изрично посъветвана от лекар и сте под медицинско наблюдение

 

Kegel8 Made in Britain

 

Създаден и произведен във Великобритания, за да осигури най-високо ниво на качество и сигурност за всички ваши медицински нужди.

Подобни продукти
***TBI***
Купи на изплащане