Механичен биофийдбек тренажор Kegel8

 • Марка: Kegel8
 • Кат. номер: 91856

С всяка поръчка на Механичния тренажор получавате:

 • Книжка с инструкции и скала за измерване и упражнения на български език

 • Малък лубрикант на водна основа, pH балансиран и нежен към интимната зона

 • Несесерче за съхранение на тренажора

 • Дискретна кутия 

 • Гаранция 12 месеца

* ВАЖНО: Със закупуване на тренажора имате право на 30 мин. безплатна консултация от сертифициран Kegel8 консултант. Заявете удобен ден и час след покупка на office@kegel8.bg!

 

Наличност: - бр.

 

СРОК за доставка 7 работни дни!

 


Повече за Механичния Биофийдбек тренажор:

 • Вие стискате, а механичният тренажор измерва! Следите напредъка си, увеличавате и измервате силата си!
 • Тренажорът ви води през серия от упражнения за бързите и бавните мускули на тазовото дъно и показва на екрана, когато ги направите правилно.
 • На дисплея на тренажора можете да видите, колко силно е тазовото ви дъно.
 • Използвайте скалата за измерване на силата на интимните мускули "Squeeze scale", за да следите напредъка си и укрепването на интимните си мускули.
 • Сондата се надува автоматично, за да пасне на тялото ви, следват няколко минути упражнения по програма, след което на дисплея се изписва резултатът ви по скалата на стискане.

 

 

 

 
289,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 289,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

 

 

 

 

Кой има нужда от механичния биофийдбек тренажор Kegel8?

 

Всички ние. Всяка жена трябва да упражнява тазовите си мускули ежедневно, за да запази способността им да работят правилно. Да, точно така - ежедневно. Вероятно никой досега не ви е казвал за нуждата да поддържате тези мускули и вие не само, че не ги упражнявате ежедневно, но и въобще през последните години? Не сте сами. Трябва да знаете, че от 1/3 до 1/2 от жените по света страдат от някаква форма на отслабване на тазовото дъно и това се отразява на живота им.

 

Как да разберете дали тазовото ви дъно е слабо или силно? Ето как:

 

 

Слабо тазово дъно

Weak pelvic floor muscles - Kegel8 can help
 • Изпускане на урина/ напикаване
 • Неконтролируемо изпускане на газове
 • Запек & често напъване при изхождане
 • Незадържане на тампони
 • Незадоволителен сексуален живот
 • Болка в долната част на гърба
 • Подут корем
 

 

Силно тазово дъно

Strong Pelvic Floor Muscles - Kegel8
 • Без повече изпускане
 • Контрол на пикочния мехур и червата
 • Силни вагинални стени
 • Страхотен секс – не само за вас, но и за вашия партньор
 • Силен гръб, без болка в таза
 • Плосък корем

 

Дори да имате само един от симптомите на слабо тазово дъно, искаме да знаете, че само за 12 седмици тазовият тренажор  Kegel8 може да Ви помогне да възвърнете силата си. Слабото тазово дъно няма как да стане по-силно с магическа пръчка. Ако се правите, че не го забелязвате, то само става все по-слабо и по-слабо. Само на 12 седмици упражнения с механичния тазов тренажор Kegel8 ще усетите ОТЛИЧНИ резултати!

 

Това, което може да се измери, може да се управлява – затова имате нужда от механичния биофийдбек тазов тренажор Kegel8

 

Ние всички знаем, че тазовите мускули могат да се упражняват и без помощта на машина. Но използвайки тазовия и вагинален тренажор Kegel8 Вие ще знаете дали се упражнявате правилно и ще можете да измерите подобрението в силата на вашите мускули. Това измерване на силата е от жизненоважно значение за успеха на Вашата 12-седмична програма за упражнения! Сондата на тазовия тренажор Kegel8 автоматично се надува за максимално удобно поставяне. Когато стягате вагиналните си мускули правилно, уредът използва "биофийдбек", за да измери мускулната сила. Така без усилия и с видим резултат усвоявате изкуството на перфектните упражнения за тазовото дъно. Тазовият тренажор не само ви помага да намерите правилните мускули и да ги упражнявате правилно, но и това, което е още по-важно - ВСЯКО ЕДНО СТИСКАНЕ е право в целта!

 

Пробвала съм упражнения на Кегел, те не дават резултат!

Разбира се, че дават! Може да има няколко причини, поради които досегашните ви упражнения за тазовото дъно не са били полезни, като например:

 • Стягате и упражнявате погрешните мускули – на задника или бедрата.
 • Скука - правенето на Кегел упражнения може да бъде скучно и да ви е трудно да се мотивирате, защото напредъкът може да идва бавно и без специализиран уред е почти невъзможно да се измери.
 • Отказвате се твърде скоро - 12 седмици е всичко, от което имате нужда – и това ще ви издържи години!
 • Не релаксирате правилно между всяко стягане. Релаксирането на  мускулите дава възможност на кръвта да потече обратно в мускулите, да ги подхрани и укрепи – а това е жизнено важно!

 

Защо е по-добре да се упражнявате с тазов тренажор Kegel8?

Всяко упражнение е по-ефективно с треньор – при упражняването на тазовото дъно, вашият Kegel8 e в ролята на личен треньор!

С механичния биофийдбек тренажор Kegel8 вие се насочвате към правилните мускули!

Няма да усетите скука, ще бъдете очаровани от това, че можете да измерите напредъка си и ще искате да постигнете повече и повече!

Измерете и следете резултатите, които постигате с уникалната скала на стягане Squeeze scale! Следете напредъка си всеки път, когато правите Кегел упражнения.

Релаксацията между мускулните контракции е от жизненоважно значение за ефективността на Кегел упражненията. Като следите екрана ще можете да виждате също, че сте релаксирали правилно - това позволява по-добра циркулация на кръвта и подобрява резултатите ви!

 
Kegel8 знае, че бавните и бързите Кегел упражнения са ключа към успеха - ето защо:

 

С механичния тазов тренажор Kegel8 ще научите как да правите и двата вида упражнения на тазовото дъно упражнения за максимален успех. Ние няма да се спираме на твърде детайлни технически обяснения, но това ще Ви помогне да разберете как работи вашето тазово дъно, и по-важното - какъв тип упражнения трябва да правите и защо.

 

Бавните Кегел упражнения са за "издръжливост". Най-дълбоко поставените мускули на тазовото дъно, започват от срамната кост и стигат до опашната кост и имат предимно бавни влакна. Тези мускули стабилизират нашите вътрешности и държат пикочния ни мехур, червата и матката на място. За да упражнявате тези мускули трябва да изпълнявате бавни упражнения.

Бързите Кегел упражнения спомагат да се активизират мускулите на сфинктера, който спира потока на урината и задържа изпускането на газове и предотвратява неудобни произшествия. Тези бързи влакна се свиват бързо и със сила, когато кашляте или кихате; за да запазите способността на тези мускули да работят, както природата ги е създала, трябва да изпълнявате бързи упражнения.

 

Слабото тазовото дъно е неудобство – време да го промените!


Това не е състезание; това е за вашето здраве. Чисто и просто.

Когато използвате скалата за стягане Squeeze scale ще бъдете в състояние да контролирате и проверявате напредъка си. Все пак нали не започвате диета преди да сте премерили колко тежите. Как ще започнете Кегел упражнения, без да знаете колко силни са мускулите Ви наистина?

Инвестирайте в механичен тазов тренажор Kegel8 днес, дайте ни 12 седмици и ще може да се насладите на едно по-силно тазово дъно. Последиците от слабо тазово дъно не са неизбежна част от остаряването/ майчинството/ менопаузата и Kegel8 е до вас, за да ви помогне!

 

 

 

Запомнете - тренировките с механичния уред Kegel8 отнемат само 12 седмици. Не мислите ли, че заслужавате здраво тазово дъно? Защото ние определено вярваме, че заслужавате най-доброто!

 

Кога не трябва да използвате механичен биофийдбек тазов тренажор Kegel8?

 

Бременна сте*

След раждане ще се нуждаете от помощта на Kegel8 биофийдбек тренажор повече от всякога. Но не забравяйте да изчакате да преминете регулярния преглед 6 седмици след раждането.

 

Имате недиагностицирана болка *

Недиагностицирани състояния, свързани с болка, инфекции, вагинално или ректално неразположение. Не използвайте, ако имате вагинални варикозни/разширени вени или ако преминавате процедура по инвитро оплождане.

 

Имате смъкване на матката (пролапс)*

Тъй като няма да можете да поставите сондата на необходимата дълбочина във влагалището си. Ако имате пикочен или чревен пролапс може и да успеете да поставите сондата на необходимата дълбочина – на 5,5 сантиметра навътре във влагалището.

 

*Освен по изрично лекарско предписание и под медицинско наблюдение

 

 

Купи на изплащане
Купи на изплащане