Kegel8 Mother Nurture електронен тазов тренажор & TENS уред

 • Марка: Kegel8
 • Кат. номер: 92101
 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (САМО до офис на Еконт)
 • Комбинира тренажор на тазовото дъно и TENS уред за облекчаване на болката при раждане
 • Помага ви да подсилите тазовото си дъно преди да заченете
 • Осигурява ефективно облекчаване на болката чрез TENS – без упойка
 • Само за няколко минути на ден укрепва и безопасно възвръща тонуса на тазовото ви дъно след раждането
 • Вашият най-верен спътник преди зачеване, за безболезнено раждане и възстановяване. 
 • Гаранция: 24 месеца
329,00 лв. 289,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 289,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

 

 

 

Описание

1:3 от жените започват да страдат от уринарна инконтиненция след раждането и 1:10 от фекална инконтиненция... Обзалагам се, че това е малко шокиращо за вас?
Това е статистика, която никоя жена не иска да чуе - но този тъжен факт може да отнеме от огромната радост от създаването на нов живот. Тазовото Ви дъно трябва да бъде силно не само, за да можете да заченете и износите бебето си през бременността, но и за да продължите живота си, както преди?
Kegel8 Mother Nurture е иновативно медицинско устройство от клас IIа, което използва нервно-мускулна електрическа стимулация (NMES) за укрепване на мускулите ви. Освен това е и TENS машина за естественo облекчаване на болката при раждане.

 

Mother Nurture е Вашия най-добър приятел

 

Kegel8 Mother Nurture е 3 в 1 тренажор тазовото дъно и TENS уред, който ще ви помогне да преминете през този прекрасен период на бременност и раждане и по естествен начин да поддържате тазовото си дъно силно и тонизирано. Така ще можете спокойно да се съсредоточите върху бебето си,  както по време на бременността, така и след нея, вместо да се безпокоите, че тялото ви може да ви предаде по най-притеснителен начин!

 1. Преди зачеване - Вие сте променили диетата и начина си на живот, но подготвили ли сте тазовото си дъно? Ние сме се погрижили за това да бъдете в най-добрата си форма за износване на здраво бебе! Упражняването на тазовото дъно сега ще поддържа тонуса на интимните ви мускули най-малко една година. Освен това подобрената циркулация на кръвта от упражненията Mother Nurture подобрява шансовете за по-бързо зачеване!
 2. TENS облекчаване на болки при раждане – Естественото раждане е свързано с болка. Но не е задължително да прибягвате до упойка – които по стечение на обстоятелствата стигат и до новороденото ви бебе! TENS е клинично доказан метод, който естествено блокира сигналите за болка към мозъка ви и поощрява освобождаването на ендорфин. Вие контролирате бутона 'boost', а Mother Nurture е точно до вас!
 3. Да възвърнем формата "там - долу"! Това все още е голяма тайна сред жените. Това е тема, за която не говорим, но повечето от нас имат този страх. Ще възстановим ли интимната форма след раждането? Ще се почувстваме ли слаби и сухи и ще имаме ли вагина като тунела по Ламанша? Признайте си - всички мислим за това. Ние в Кегел8 разбираме вашите нужди и ще ви помогнем безопасно и сигурно да върнете предишната форма.


Каква е ползата от силното тазово дъно?

 

Слабо тазово дъно

Weak pelvic floor muscles - Kegel8 can help

Силно тазово дъно

Strong Pelvic Floor Muscles - Kegel8
 
 • Намалете риска от притеснителни изпускания на пикочния мехур и червата по време и след бременността
 • Увеличете интимните усещания – за вас и партньора ви!
 • Осигурете си по-лесно и безболезнено раждане, което улеснява вас и бебето ви
 • Възстановете се по-бързо след раждането

 

Бременността е като цунами за вашето тазово дъно. Има много съвети как да промените начина си на хранене и на живот преди и по време на бременността - но за съжаление има твърде малко информация за нуждата от упражнения на интимните мускули! Клинично доказано е, че целевите упражнения за тазовото дъно предотвратяват и лекуват уринарна и фекална инконтиненция в края на бременността и след раждането на бебето.

Добрата новина е, че ако упражнявате мускулите правилно и редовно, можете да помогнете на интимната си област да се адаптира и да бъде здрава.

 

Знаете ли че?

 

Изследванията показват, че 50% от жените не знаят как да ефективно да правят Кегел упражнения и в действителност могат по погрешка да стимулират други мускули и да подложат на допълнителен натиск коремната си област.

Не е изненада, че 2 от 3 млади майки искат да научат повече за упражненията на мускулите на тазовото дъно!

 

Да се върнем във форма ... и обратно в спалнята

 

Разбира се, че здравето и щастието на вашето бебе са основната ви грижа, но с времето ще възвърнете живота си и ще поискате да се свържете отново с партньора си. Ние в Kegel8 проведохме анкета сред 1000 млади майки и татковци, която разкри някои доста интересни „интимни“ факти:

 

Кои са основните притеснения за секса след раждането?

 Top concerns about sex after having a baby

Революционната програма за възстановяване на Kegel8 Mother Nurture ще ви помогне да се върнете във форма бързо, лесно и само за няколко минути на ден. Можете да започнете упражненията след като преминете успешно преглед при вашия гинеколог 6 седмици след раждането или когато се почувствате готови.

Възстановяването на силата на интимните мускули ще ви накара да се почувствате отново тонизирани и ще ви даде повече увереност. Да не говорим за увеличаване на интимните усещания за вас и партньора ви. Използването на Kegel8 Mother Nurture като тазов тренажор също ще стимулира притока на кръв към интимната област. Това спомага за ускоряване на възстановяването на мускулите и насърчава заздравяването на белези, получени при шевове или епизиотомия.

Важно е също, че практикувате "безопасни" упражнения на тазовото дъно след раждането на вашето бебе. Коремните преси, лицевите опори и бягането поставят под напрежение тазовото дъно, така че е жизненоважно да внимавате с фитнеса, докато тялото ви все още се възстановява. Но това може да отнеме до 12 месеца. Kegel8 внимателно и безопасно ще ви върне тазовата сила!

 

Как работи Mother Nurture?

По два начина, като тазов тренажор и TENS машина за облекчаване на болката при раждане. Така вие получавате две уникални машини в едно!


1. Mother Nurture e тазов тренажор!

 

Електрическите импулси от вагиналната сонда стимулират свиване в мускулите на тазовото ви дъно. Тези контракции упражняват мускулите и ако ги извършвате редовно, изграждат сила и тонус. Тренажорът е напълно тих и вие контролирате нивото на интензивност, което е удобно за вас. Ние сме избрали за вас клинично доказани програми за упражнения, за да сте сигурни, че ще правите най-добрите упражнения на тазовото дъно в това специално време в живота си.

 

Тази електрическа стимулация работи с 90% от мускулите на тазовото дъно, за разлика от Кегел упражненията без уред, които упражняват само 40%. Ефективно упражнение без усилие!40% of pelvic Floor Stimulated - Manual
90% of pelvic Floor Stimulated - Kegel8
Kegel8 Mother Nurture
 

2. Mother Nurture е TENS машина за облекчаване на родилни болки!

 

Преминаването през ранните стадии на раждането без облекчаване на болката може да бъде изморително и да намали способността ви да се справите с болката през последните етапи без упойка.

TENS е чудесен начин да улесните и облекчите болката през ранните стадии на контракциите и да запазите енергията си за последния тласък!

Той действа, като блокира сигналите за болката към мозъка и помага на тялото ви да освободи ендорфини, които са естествения убиец на болката в тялото ви!

Електрическото TENS стимулиране чрез Kegel8 Mother Nurture дава успокояващо усещане за масаж между контракциите и след това, когато се появи контракция, бутонът BOOST (който контролирате) осигурява допълнително естествено облекчаване на болката.

 

7/10 майки, които са използвали TENS машина, са установили, че това е помогнало да намалят болката от раждането.  Mother Nurture e "задължителен" за вашия сак за родилното!

 

 

Какво получавате?Kegel8 Ultra 20

 

 

Програми:

 • Упражнение на тазовото дъно - Програми преди зачеване и след раждане за трениране на тазовото дъно за изграждане на сила и възстановяване на тонуса.
 • Програма TENS - TENS програма за естествено облекчаване на болката по време на раждането. Безопасният избор за вас и вашето бебе.
 • Възстановяване - идеалната програма за започване на лечението на мускулите след травмата на раждането. Започнете я след гинекологичния преглед 6 седмици след раждането.
 • Инконтиненция - набор от програми за справяне с различни причини за изпускане - от свръхактивен пикочен мехур до смесена инконтиненция.

 Kegel8 Mother Nurture Table of Programmes

Медицински сертифицирани

Клиничните проучвания показват ефективността на програмите на Kegel8 Mother Nurture. Не трябва да пренебрегвате нуждата от упражнения на тазовото дъно. Тазовите проблеми не изчезват от само себе си, те само се влошават, затова с Kegel8 ще стигнете направо до проблема и ще получите тялото, което искате, безопасно и дискретно в собствения ви дом.

 

Kegel8 is Medically Certified
 

 

Кога не трябва да използвате Kegel8 Mother Nurture?

 

Бременна сте*

След раждането ще имате нужда от вашия Kegel8 Mother Nurture повече от всякога. Бъдете внимателни и не бързайте! Изчакайте, докато преминете редовния гинекологичен преглед след първите 6 седмици.

 

Имате пейсмейкър*

Не всички пейсмейкъри са съвместими с Kegel8 Mother Nurture. Важно е първо да се консултирате с вашия лекар.

 

Имате форма на рак на таза*

Опитайте с Kegel8 биофийдбек тренажор. Той не само изгражда сила и мускулен тонус, но го прави без използването на невромускулна електрическа стимулация (NMES).

 

*Освен по изрично лекарско предписание и под медицинско наблюдение

***TBI***
Купи на изплащане