Cheerful Soul Ароматен бленд

  • Марка: LR Health & Beauty
  • Кат. номер: 26130
  • Ароматен бленд от лимон, портокал, роза и кедър
  • За жизнерадостна атмосфера у дома
  • За ароматизиране на стаи с аромалампа или дифузер
  • 100% натурални етерични масла
  • Спазвайте начина на приложение
  • 10 мл.

 

Промо цена! Вземи за 38,90 лв. с регистрация в ЛР Хелт енд Бюти (LR Health & Beauty). Свържи се с нас 0899377362!

54,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 54,50 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Състав

(R)-p-Mentha-1,8-dien; p-Mentha-1,4-dien; Linalylacetat; Geranylacetat; 3,7,7-Trimethylbicyclo[4.1.0]hept-3-en; Cumarin; Pin-2(3)-en; d-p-Mentha-1(6),8-di- en-2-on

 

Приложение

Ароматен бленд за ароматизиране на стаи с арома уред/аксесоар:
Използвайте за ароматизиране на помещения с аромалампа, аромакамък или дифузер. При използване с дифузер сложете 3-4 капки в дифузера и разпръсквайте максимум 3 пъти по 1 час на ден. Необходими са няколко минути, за да се развие ароматът. При използване с аромалампа сложете няколко капки във вече напълнената с вода купичка и загрейте, за да се изпари. След известно време долейте топла вода в купичката (в противен случай има опасност от счупване или пръскане). Използвайте под постоянен надзор. Почиствайте купичката добре след употреба. Почиствайте остатъците с подходящ препарат. Не поставяйте върху пластмасови повърхности. Ароматният бленд може да бъде включен в благотворен ритуал за повдигане на настроението.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА ОПАСНОСТ:

Опасност: Сложете няколко капки във водата на аромалампа, дифузер или аромакамък, за да се изпари/пулверизира. Необходими са няколко минути, за да се развие ароматът. След известно време долейте вода (в противен случай има опасност от пръскане). Използвайте под постоянен надзор. Не поставяйте върху пластмасови повърхности. Не е подходящо за консумация. Може да бъде смъртоносно при поглъщане и навлизане в дихателните пътища. Може да предизвика алергични реакции на кожата. Предполага се, че може да увреди оплодителната способност или детето в утробата на майката. Съдържа 3,7-Dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonat. Може да предизвика алергични реакции. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца. Използвайте предпазни ръкавици. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. НЕ предизвиквайте повръщане. Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с местната/националната уредба.

UFI: U624-C0A2-300G-FVN6

Купи на изплащане