GIRL POWER #4: Рубриката ни от жени за жени

22 февруари 2022
GIRL POWER #4: Рубриката ни от жени за жени

В "GIRL POWER" представяме проекти на жени за жени в България! Всяка седмица в блога ни споделяме инициативи на вдъхновяващи дами! Изпращайте ни и вашите препоръки на office@kegel8.bg!

 

Рубриката ни е посветена на благосъстоянието на жената във всяка сфера от нейния живот!

 

Ние вярваме, че само заедно сме по-силни! Затова освен с новини за нас, избираме да подадем ръка и на други жени, които помагат на жени. Именно в споделянето и подкрепата е нашата ЖЕНСКА СИЛА!

 

Завършваме месеца на любовта подобаващо! Посвещаваме рубриката на любовта към себе си и отношенията. Нека си припомним, че за да имама щастливи отношения, всяка дама трябва да поставя на първо място себе си. А какъв по-добър начин от това да се усъвършенстваме като жени? Вижте какво сме ви подготвили по темата ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ И ОТНОШЕНИЯ!

 

Запознайте се с Академиите на вдъхновяващите Йордана Димитрова, Анастасия Шахматова, които са отдадени на мисията да помогнат на дамите да създадат своя образ като жена и да изградят щастливи отношения: 

 

 

 

 
1. Великолепната Йордана Димитрова и нейната Академия "КОД Великолепна"

 

Йордана Димитрова е основател на "Великолепната Жена"! Със своя екип Йордана създава вдъхновяващи програми, събития и Мастър-класове на теми - Елегантност, Стил и Етикет. Тя вярва, че зад всяка успяла, уверена и изискана жена, стоят знания, умения и осъзнатост! Мисията на Йордана Димитрова е да даде възможност на всяка дама да развие Личен Имидж и Бранд и да се превърне в Архитект на собствената си Великолепна съдба!

 

Днес 22.02.2022 г. от 18:00 ч. заповядайте на онлайн среща с ОТВОРЕН ДОСТЪП, където Йордана Димитрова ще ви разкаже за “Код Великолепна”, а за 3 от вас ще има ПОДАРЪК! Регистрирайте се в линка, местата са ограничени - https://velikolepnatajena.bg/academy-open-doors

 

 

Повече за Академията "Код Великолепна" може да прочетете тук.

 

 

 

......................................................................

 

 

 

2. Прекрасната Анастасия Шахматова и нейната школа "WomanLifebook" за личностно развитие на жени

 

Анастасия Шахматова е създател на WomanLifebook, общество с дългогодишен опит в женските тренинги. Анастасия и екипът ѝ от руски и български експерти определят бързо нуждите на жената, като я насочват към правилния специалист. По този начин се съкращава дългият път на личната терапия и всяка дама може да напише своята собствена щастлива история по-бързо. Мисията на Анастасия Шахматова е да помага на жените да намерят своето лично щастие! Именно затова в началото на тази година тя създава "Академията за Отношения" със своя колега руският психолог Дмитрий Полищук.

 

Днес 22.02.2022 г. от 19:00 ч. започва 3-месечната "Академия за Отношения". Присъединете се към първата лекция, която е с ОТВОРЕН ДОСТЪП на Фейсбук страницата на WomanLifebook тук.

 

 

Повече за "Академията за Отношения" може да прочетете тук.

 

 

 

......................................................................

 

 

 

 
3. Новини от нас! Галина Начкова, основател на Kegel8 България, с рубрика "Женско Здраве" във вестник "ГАЛЕРИЯ"

 

Очаквайте новата авторска рубрика на Галина Начкова, посветена на здравето на жената, грижата за тазовото дъно и много теми табу, свързани с интимността. Не пропускайте първата статия във вестник "ГАЛЕРИЯ" на 2 март (сряда)!

 

 

 

......................................................................

 

 

Очакваме и вашите ПРЕПОРЪКИ за рубриката ни GIRL POWER* на ЛС и на office@kegel8.bg! 

 

*Рубриката не е спонсорирана!

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още