GIRL POWER #5: Честит ден на ЖЕНАТА!

8 март 2022
GIRL POWER #5: Честит ден на ЖЕНАТА!

В "GIRL POWER" представяме проекти на жени за жени в България! Всяка седмица в блога ни споделяме за инициативите на вдъхновяващи дами! Изпращайте ни и вашите препоръки на office@kegel8.bg, за да споделяме и трудът им да достига до повече хора!

 

Рубриката ни е посветена на благосъстоянието на жената във всяка сфера от нейния живот!

 

Ние вярваме, че само заедно сме по-силни! Затова освен с новини за нас, избираме да подадем ръка и на други жени, които помагат на жени. Именно в споделянето и подкрепата е нашата ЖЕНСКА СИЛА!

 

Месец МАРТ се свързва с жената! В тези предизвикателни времена ние посвещаваме тази рубриката на красотата и грижата за жената. Вижте какво сме ви подготвили по темата КРАСОТАТА НА ЖЕНАТА!

 

Запознайте се с няколко прекрасни дами, които ни помагат да сме красиви не само отвън: 

 

 

 

 

 

 

1. Вдъхновяващата Станислава Павлова и иновативната ѝ козметика за съвременни жени Shimani.bg

 

SHIMANI Smart Skincare e анти-ейдж козметика от ново поколение. Smart Skincare серията e с патентован Chelate Repair Complex ™, съдържащ желязо, който застава между колагеновите фибри на кожата и възпрепятства тяхното слепване, като по този начин предотвратява образуването на бръчки. Българският продукт е уникален на световния козметичен пазар.

Наред със SMART серията, Станислава създава и 100% натурална продуктова гама, която предлага нежна грижа за суха и силно дехидратирана кожа.

 

 

 

......................................................................

 

 

 

2. Лъчезарната Милка и нейният семеен онлайн магазин Biobabycare.bg

 

Милка и съпругът и разказват, че като младо съмейство с малка дъщеричка са искали лесно и удобно да пазаруват любимите си продукти на едно място. Така се и родила и идеята за biobabycare.bg. Създават своя сайт, на който  предлагат различни продукти за грижата за бебето, детето и самите родилите. В желнието си да удовлетворят различните предпочитания Милка и съпругът ѝ постоянно разширяват асортимента, но само с продукти, в чието високо качество са убедени! 

 

 

 

......................................................................

 

 

 

3. Теди и нейната Фейсбук страничка Цветно - ръчно изработени бижута

 

По професия Теди е счетоводител, а хобито ѝ е да твори красоти с ръцете си. Тя казва, че създаването на бижута и аксесоари за малки и големи дами ѝ носи радост и истинско удовлетворение. Свържете се с нея и тя ще ви изработи оригинален подарък специално за вашия повод.

 

 

 

......................................................................

 

 

 

4. Маги от Тета лечение с Магдалена Богданова и събитието ѝ Автентично самочувствие

 

Маги помага на жените да се преоткрият и вярва, че автентичността е пряко свързана с начина, по който усещаме себе си, а положителното усещане за себе си, води до едно много здравословно самочувствие. А самочувствието и увереноста водят до хармонични партньорски взаимоотношения; проявяване на дарби и таланти и още до много позитиви.

Гост-лектор на събитието "Автентично самочувствие" е и Галина Начкова, основател на Kegel8 България.

 

 

 

......................................................................

 

 

 

Очакваме и вашите ПРЕПОРЪКИ за рубриката ни GIRL POWER* на ЛС и на office@kegel8.bg! 

 

*Рубриката не е спонсорирана!

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още