GIRL POWER: Новата рубрика в блога ни!

18 януари 2022
GIRL POWER: Новата рубрика в блога ни!

 

"GIRL POWER"!!! На фокус са женските проекти създадени от жени за жени в България! Това е новата седмична рубрика в блога ни - от жени за жени! 

 

Всяка седмица ще ви споделяме какво се случва при наши любими дами, но и ще разчитаме на препоръки от вас! В рубриката ще научавате за всичко, което ни е докоснало онлайн или на живо!

 

Ние вярваме, че само заедно сме по-силни! Затова освен с новини за нас, избираме да подадем ръка и на други жени, които помагат на жени.

 

 


Вижте какво от онлайн пространството е на фокус при нас през последните дни: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Проучване от mammi.bg, общността на модерните майки

 

Участвайте в първото проучване на ЖЕНСКАТА СЕКСУАЛНОСТ В БЪЛГАРИЯ!* Мамите ни предлагат да преборим заедно срама с разговор за женската сексуалност! 

 

*Отговорите ви ще бъдат напълно АНОНИМНИ, без лични данни и информацията ще бъде използвана САМО със статистическа цел! Участвате, нали?

 

Към проучването и АНКЕТАТА!

 

 

 

......................................................................

 

 

 

 

2. Предизвикателство от Даниела Сечкова, ароматерапевт и създател на HealthyYou 

 

Присъединете се към предизвикателството "21 Ароматни дни с етеричните масла", което тече в момента! Темите всеки ден са толкова необходими, за да имаме баланс, здраве и наслада в живота! Ето част от тях тази седмица - Движение и спорт, Здравословни навици; Фокус и концентрация; Кулинария - ястия с етерични масла; Твоето домашно СПА; Чист дом без токсини с етеричните масла; Натурална грижа за кожата;

Към ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО на старничката ѝ Healthy You - здрави с етерични масла!

 

 

 

......................................................................

 

 

 

3. Събитие от Дорина Ташева, холистичен психотерапевт и женски треньор

 

4-дневна женска практика "БЕНДИДА". Бендида е великата Богиня-Майка на Траките. Четирите дни на събитието са посветени на Женската сила, магнетичност и на българския ни корен на женствеността. Подходящо е за всяка от вас, която копнее да опознае жените в рода си. Темите за нас са много любими и се впускаме в пътешествието! Идваш с нас, нали?  

 

Към СЪБИТИЕТО: 4-дневната женска практика "БЕНДИДА"!

 

 

 

......................................................................

 

 

 

4. Маратон с Галина Начкова, женски уелнес коуч и консултант по интимна гимнастика.

 

Включете се в 12-дневен маратон "СИНХРОНИЗАЦИЯ", който ще ви помогне да в синхрон с душата си и с лекота да програмирате 2022 г., по женски творчески начин! Очаква ни 12-дневен ритуал за мощно активиране на женската ни същност в 12 сфери на живота!

Ще правим женски енергийни практики; медитации; упражнения с интимните мускули за оздравяване на женските ни органи, които са активатора на женската енергия и сексуалност; арт терапия "свещен кръг" - работа с нашата творческа страна; рисуване, древни ритуали за активиране на женските архетипи, интересни задания и лунно планиране… Колкото по-голям е кръгът ни от жени, толкова по успешна ще бъде "СИНХРОНИЗАЦИЯТА"! Затова покани и приятелки! С нас си, нали? 

 

Защо започваме от 1 февруари? Разбери на линка по-долу.

 

Към записване за МАРАТОНА!

 

 

 

 

 

......................................................................

 

 

Очакваме и вашите ПРЕПОРЪКИ за рубриката ни GIRL POWER* на ЛС и на office@kegel8.bg! 

 

*Рубриката не е спонсорирана!

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още