GIRL POWER: Рубриката ни от жени за жени

9 февруари 2022
GIRL POWER: Рубриката ни от жени за жени

В "GIRL POWER" са проектите от жени за жени в България! Това е новата седмична рубрика в блога ни, посветена на благосъстоянието на жената във всички сфери от живота ѝ! 

 

Всяка седмица споделяме с вас какво е привлякло вниманието ни онлайн или на живо. Не забравяйте, че разчитаме и на вашите предложения. Пишете ни препоръките си за интересни женски проекти от жени за жени на office@kegel8.bg! 

 

Ние вярваме, че само заедно сме по-силни! Затова освен с новини за нас, избираме да подадем ръка и на други жени, които помагат на жени. Именно в споделянето и подкрепата е нашата ЖЕНСКА СИЛА!

 

В месеца на любовта сме, а до 14 февруари остават броени дни и ние няма да ви разочароваме. Вижте какво сме ви подготвили по темата ЛЮБОВ И ОТНОШЕНИЯ.

 

Запознайте се с тези прекрасни жени, които са отдадени на своята работа да правят повече двойки щастливи:

 

 

 

 

 

 

 

1. Сексологът Гинка Георгиева, healingwords.bg

 

Гинка Георгиева e психолог и психотерапевт със специалност "Взаимоотношения и сексуалност". Гинака е щастливо омъжена от 27 години и майка на 2 прекрасни деца. Тя е изключително лъчезарна и много любима дама, която помага на мъжете и жените, да разберат по-добре своя партньор. Консултира двойките как да се избавят от обидите, като преобразуват напрежението и претенцията в радостно общуване. Звучи ни като едни много щастливи и пълноценни отношения! И вие мислите така, нали? Насладете се и на статиите в блога ѝ.

 

Към БЛОГА

 

 

......................................................................

 

 

 

 

2. Инициативата "Седмица на брака", brak.bg

 

"Седмицата на брака" се чества за 11-и път в България. Инициативата е част от отбелязването на Международната седмица на брака у нас, започва за първи път през 2012 година. Координатор на "Седмица на брака" у нас разбира се е жена - Михаела Джоргова!

 

Към събитията от СЕДМИЦА НА БРАКА 2022

 

 

 

......................................................................

 

 

 

3. Цветелина Каменова, "любовен" астролог, beastarforever.com

 

Цвети активно учи астрология в руската школа „Астро Център Урания. Може да прочетете нейни статии в авторския ѝ профил в сайта на „Жената днес“ и в личния ѝ сайт – www.beastarforever.com. За нашите последователи Цвети предлага "Любовен хороскоп" с -35% отстъпка, а към всяка нейна услуга получавате и подарък pdf книжка с прогнози за 2022 г.

 

Към услугата ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП

 

 

 

 

......................................................................

 

 

 

4. Новини от Kegel8 България, kegel8.bg

 

Консултация за тазовото дъно с Галина Начкова, собственик на Kegel8 България и женски уелнес коуч! Консултацията е на специална цена до 14 февруари.

 

Тренажор с обратна връзка за лесно изпълнение на упражненията на Кегел и всякакъв вид интимна гимнастика! На специална цена за 14 февруари.

 

Към КОНСУЛТАЦИЯТА

Към ТРЕНАЖОРА

 

 

 

 

 

......................................................................

 

 

Очакваме и вашите ПРЕПОРЪКИ за рубриката ни GIRL POWER* на ЛС и на office@kegel8.bg! 

 

*Рубриката не е спонсорирана!

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още