GIRL POWER: Женски проекти на фокус

25 януари 2022
GIRL POWER: Женски проекти на фокус

 

"GIRL POWER"!!! На фокус са женските проекти създадени от жени за жени в България! Това е новата седмична рубрика в блога ни, посветена на жената! 

 

Всяка седмица ще ви споделяме какво се случва при наши любими дами, но и ще разчитаме на препоръки от вас! В рубриката ще научавате за всичко, което ни е докоснало онлайн или на живо!

 

Ние вярваме, че само заедно сме по-силни! Затова освен с новини за нас, избираме да подадем ръка и на други жени, които помагат на жени.

 

Има още много време до 14 февруари, но ние вече сме на любовна вълна и отношения.

 

Вижте какви красиви проекти от прекрасни жени сме подбрали за вас през последните дни: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. АКАДЕМИЯ ЗА ОТНОШЕНИЯ от WomanLifeBook, общността, която провокира осъзнаване в жените

 

Открийте какво проваля връзките ви и как да ви потръгне в любовта. В рамките на задълбочена 3-месечната програма имате възможност да излезете от омагьосания кръг на неуспешните връзки. В дамската програма има 3 модула - справяне с миналото, овладяване на настоящето и проектиране на бъдещето. С помощта на една прекрасна жена Анастасия Шахматова (лайф коуч, ментор и създател на WomanLifeBook) и Дмитрий Полищук (руски психолог с дългогодишна практика) ще овладееш майсторски уменията за изграждане и поддържане на прекрасна връзка. Сега е моментът да създадеш своята реалност на любовта.


Към АКАДЕМИЯТА ЗА ОТНОШЕНИЯ

 

 

 

WomanLifeBook

 

......................................................................

 

 

 

 

2. ЖЕНСКА СТАТИЯ от Процъфтяваща връзка с Милена (thrivewithmilena.com)

 

Милена Николова е женски треньор, любовен консултант по успешни връзки, енергиен терапевт (K-power инструктор и REMAP фасилитатор) и семеен констелатор.

В статията на Милена ще откриеш интересна гледна точка за женската енергия, как тя е свързана с мъжете, къде нашата женска енергия може да изтича и как да я засилиш.


Към ЖЕНСКАТА СТАТИЯ

 

 

 

......................................................................

 

 

 

 

3. "ЛЮБОВНИТЕ" ЯДЛИВИ ПРОДУКТИ С РОЗИ на Ина и Роси от roseysmark.com

 

Ще ви издадем една тайна, ние обожаваме рози и всичко свързано с тях... буквално!

 

Представяме ви флорална гастрономия от България с Ина и Роси. Дамите ще ви разкрият необятните възможности на розата в храната, подходяща не само за деня на Влюбените, но и супер полезна за женското ни здраве и благополучие. Розата отдавна е известна, в България и по света, с нейните ароматни и маслодайни свойства. Малко известен факт е, че тя има и уникални вкусови качества. С малко въображение и познания, маслодайната роза и нейните производни могат да се трансформират в много вкусни съставки, които да превърнат обикновени ястия и напитки в истински триумф на фантазията... без граници.

 

Към ПРОДУКТИТЕ С РОЗИ

 

 

 

......................................................................

 

 

 

 

4. "РАЗГОВОР ПО ЖЕНСКИ" консултация с Галина Начкова от Kegel8 България

 

Запазете час за консултация с Галина Начкова, основател на Kegel8 България, сертифициран треньор по женско здраве, тазово дъно, Кегел упражнения, интимна гимнастика, женски уелнес и енергийни практики.

 

В работата си с дамите Галина съчетава практики за женственост и чувственост, модерни коучинг похвати, йони арт-терапия в комбинация с иновативни съвременни решения за женското здраве. Тя ги адаптира така, че да са изцяло в синхрон с вашите цели, нужди и дълбоките желания на душата ви.

 

В момента консултацията с Галина е със специална отстъпка до 14 февруари. Желанието ѝ е да се погрижите първо за себе си и вашето женско интимно здраве, за да посрещнете "Празника на влюбените" щастливи, в синхрон с истинската жена, която се е скрила във вас!Запази час на office@kegel8.bg, 0899377362

 

Към КОНСУЛТАЦИЯТА

 

 

 

......................................................................

 

 

Очакваме и вашите ПРЕПОРЪКИ за рубриката ни GIRL POWER* на ЛС и на office@kegel8.bg! 

 

*Рубриката не е спонсорирана!

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още