И СЪПРУГЪТ МИ СЕ АМБИЦИРА ДА ПОВИШИ НИВОТО СИ

14 февруари 2018
И СЪПРУГЪТ МИ СЕ АМБИЦИРА ДА ПОВИШИ НИВОТО СИ

 

Kegel8 Trainer

 

За мен сексът и редовното му практикуване е част от хармонията в брака. За щастие, мнението ми е споделено и от съпруга ми, който винаги ме е стимулирал да търся нови практики за взаимно удоволствие. Прочетох методите за развиване на вагиналната мускулатура, описани в тантра и дао секса, но някак си тези упражнения си останаха за времето, в което ги разучавах. Преди години се запознах и с програмата от упражнения за вагиналните мускули на д-р Арнолд Кегел и според мен те оказаха доста положително влияние върху сексуалния ми живот. Затова с любопитство започнах експеримента с тренажора Kegel8 Trainer. Притеснявах се дали правилно ще изпълня заданието, но след включването на апарата всичко се оказа лесно и някак си интуитивно. Тъй като всеки тест започва с предварителни данни, направих измерване на състоянието на тазовата ми мускулатура. Скалата отчете не особено въодушевяващ резултат. Като споделих това със съпруга си, той полюбопитства какво ли ще се случи след приключване на тренировъчния период и дали и той ще бъде на моето ниво. Ще разберем, но по-късно. Нека добавя, че съм майка на момиченце и след раждането усетих, че интимните мускули се отпускат, а това със сигурност намалява удоволствията при любовния живот. Тъй като целта на редовните тренировки с мускулите на тазовото дъно е не само за подобряване усещанията при секс, но и на тонуса и хормоналния баланс, както и регулиране на месечния цикъл, бях мотивирана не само да започна, но и да изпълнявам редовно упражненията у дома. За максимален ефект трябва да се правят два пъти дневно по 10-12 минути, но чистосърдечно признавам, че успявам да отделя време само сутрин преди работа, и то само в дните, в които не съм в месечен цикъл. Нямах неприятни усещания и тренировката с тренажора Kegel8 стана част от сутрешните ми упражнения наред с коремните преси в леглото. Предупредиха ме да очаквам осезаеми гарантирани резултати след 3 месеца, но само след 3 седмици според скалата достигнах до ниво 5, а желанието за проверка на моето състояние и доказване на нивото на съпруга ми е изключително редовно.

 

 

Ревюто е написано от Рени Аврамова, редактор козметика в списание EVA

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още