Историята на Хедър - млада жена на 20 години, Великобритания

22 юни 2017
Историята на Хедър - млада жена на 20 години, Великобритания

Накратко

  • Хедър е млада се чувства неуверена в интимните усещания, които изпитва с партньора си, но се притеснява да потърси помощ и да разговаря с партньора си.
  • Откакто ползва Kegel8, интимният й живот се подобрява значително. Kegel8 й помага да заздрави мускулите на тазовото си дъно и да се чувства спокойна и уверена, когато е с партньора си.
  • Хедър използва Kegel8 Ultra 20, за да получи тези резултати.

 

Една година се опитвах да върна силата на тазовото си дъно. Опитах YouTube, четене в Интернет и ръководства за Кегел упражнения. Винаги ми е липсвала увереност в интимните отношения, но бях прекалено притеснена да потърся професионална помощ. Приятелите рядко говорят за такива неща и никога не съм бил сигурна дали правя Кегел упражненията правилно. Мисля, че заради това, че съм млада, привлекателна жена, никога не намерих за подходящо да повдигам темата в разговори.

 

Предизвика ме главно липсата на увереност и чувство за интимност с моя партньор, но не исках да го обсъждам с него от страх какво би казал за мен, и не исках да го обидя... Аз съм млада (в края на 20-те години) и чувствах, че не мога да говоря за проблемите си.

 

Намерих Кегел8 в Интернет и реших да опитам, защото се надявах да ми помогне да засиля усещанията си. Купих го тайно от моя партньор и приятелите си. Бях развълнувана, но не очаквах много.

 

Кегел8 ме сближи с партньора ми

 

Когато тренажорът пристигна, ми отне известно време, за да свикна с него. Но се обадих на телефонната линия, и Кегел консултантите ми дадоха инструкции стъпка по стъпка и 12-седмична програма, която да следвам. След първата седмица забелязах промяна. Можех да усетя точно къде са т. нар. Кегел мускули и как да ги свивам и  отпускам. След 3 седмици партньорът ми заяви, че е забелязал разликата и промяната в мен. Казах му, че ползвам тренажор и той беше много изненадан, но смяташе, че наистина работи. 

 

От 12 седмици използвам продукта и се чувствам много по-уверена! Интимността с моя партньор се подобри драстично и двамата се чувстваме много по-близки. Радвам се, че опитах и препоръчвам Кегел8 на всяка жена, която се е сблъсквала с моята ситуация.

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още