Историята на Каролин

17 юни 2017
Историята на Каролин

Накратко

  • Каролин винаги е била във форма и никога не е очаквала да развие здравен проблем – но открива, че не може да посещава спортни занимания заради неприятни изпускания!
  • Само седмица след като започва да използва Kegel8 тя забелязва значителна разлика в симптомите си
  • Каролин използва Kegel8 Ultra 20, за да постигне тези резултати.

 

Предполагам, че проблемът с тазовото дъно е започнал преди около 10 години. По време на редовно посещение за цитонамазка, личната ми лекарка ми каза, че имам началото на пролапс. Тя попита дали съм забелязала някакви симптоми. Аз не бях. Мисля, че нейният коментар по онова време беше: "Това вече се решава хирургично".

 

Не мислех много за това следващите няколко години. Поглеждайки назад, ако знаех за Kegel8 тогава, проблемът можеше да спре на това ниво. Докторът дори не ми предложи да правят Тегел упражнения. Като цяло проблемът беше пренебрегнат.

 

Няколко години по-късно по време на друго посещение личната ми лекарка  отново го спомена. Тя не предложи никакво лечение, но когато се прибрах започнах собствено проучване. Намерих информация за тежестите, които могат да се задържат във влагалището, за да засилят тазовите мускули и си ги купих. Използвах ги за известно време, но наистина беше трудно да се разбере дали има разлика.

 

Бях силна, но тазовото ми дъно не

 

Аз съм много спортна натура на 64 години. Ходя да тренирам в залата 4 до 5 пъти седмично, тренирам състезателен отбор по алпийски дисциплини, тренирам състезателен отбор по сноуборд и управлявам ски клуб. Мога да карам ски за 6 дни подред, 6 часа на ден без никакви проблеми. Аз съм стегната. Но не можах да отида на клас по аеробика, защото се изпусках. Нямаше значение дали съм се изпишкала точно преди класа или не. Бях силна, но не и тазовото ми дъно.

 

Нещата се влошават, преди да се подобрят

 

Тогава преди около 5 години пролапсът се влошил вероятно до ниво 3; Сега имаше издутина, която можеше да се усети. Честно казано имах чувството, че ако не сложа бельо, нещата ми ще паднат. Започнах да правя Кегели отново, на светофара, на тоалетната и т.н. Проблемът е, че пролапсът вече беше напреднал и резултатите бяха незначителни. Тогава започнах да търся информация онлайн, мислейки, че трябва да има по-добро решение. Разгледах хирургическите варианти и новите мешове, срещу които бяха образувани  толкова много съдебни дела; Никога не бих го обмислила. Освен мешовете наистина нямаше нищо друго. Дори и днес продължавам да проверявам какви варианти има за пролапс. Тогава се натъкнах на Kegel8. Четох всеки отзив, който можах да намеря. Макар и цената да беше малко повече, мислех, че си заслужава да опитам. Това беше най-доброто решение, което някога съм вземала.

 

За мен здравето е много важно и се интересувам от новостите и новините. Напълно съм пропуснала на моя радар темата за здравето на тазовото дъно. Никой не говори за това, никой не го споменава.

 

В рамките на една седмица от използването на Kegel8 Ultra 20 можете да усетите разликата. Използвах го за два 20-минутни цикъла на ден. Използвам го ежедневно, откакто го получих преди около 3 години. Вземам си душ и го пускам докато гледам телевизия. Последната сонда, която ме изпрати, най-новата - "Glide Probe", е най-добрата. Тя е много силна и удобна, тъй като лесно можете да седнете, докато я използвате. Вече не мислех за пролапса цял ден и не се налага да правя Кегел упражнения на светофара целия ден.

 

Всичко, което трябваше да направя, беше да отделя 40 минути в края на деня. Това беше най-голямата промяна. Беше голямо облекчение, че правех нещо, което работи, само за малка част от моя ден. Сега мога да кажа, че нямам проблем с пролапса през целия ден. Когато взема душ, се получава отпускане, което го кара да се отпусне. В противен случай нямам проблеми през целия ден. Мога да скачат, колкото искам и да няма изпускане, сексът е по-добър, нямам спешни позиви да уринирам.

 

Бих искал да мисля, че поддържането на тазовите мускули ще бъде тема, която ще се появява по-често в медиите. Вярвам, че ако хората знаят, че могат да предотвратят всички проблеми, споменати по-горе, те биха поискали Kegel8. Трима от петте приятелки, с които вечерям, имат Kegel8. Има огромен пазар там! Лесно е да се види, че проблемът е там, когато видите какви са алтернативите – памперси и хирургични операции.

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още