Историята на Саманта

15 юни 2017
Историята на Саманта

Накратко

  • Саманта имаше симптоми на слаб пикочен мехур от тийнейджърска възраст; те продължаваха да се влошават и живота й стана неуправляем
  • 12 седмично лечение с Kegel8 Ultra 20 остави памперсите и подложките в миналото за Саманта!
  • Саманта използваше Kegel8 Ultra 20, за да постигне тези резултати.

От съвсем млада възраст, ако трябваше да отида до тоалетната, винаги трябваше да е веднага. Беше обичайна гледка да се втурвам през задната врата, като малко дете да се държа между краката в бързината се кача по-бързо на горния етаж. Имах чести инциденти и редовно мокрех леглото до десетгодишна възраст. Мисля, че вероятно проблемът е започнал тогава.

 

Като тийнейджърка за мен спортът можеше да бъде кошмар. Не си спомням да съм имала проблем с изпускането тогава, защото си спомням, че скачах на трамплин и нямах проблем. Основният ми проблем тогава и все още е, че трябва да ходя често до тоалетната и не можех да стискам дълго.

 

На 20 г. се присъединих към столичната полиция. Основният проблем беше как да охранявам футболен мач и да ходя до тоалетната редовно! Аз се справях с  това, като ограничих пиенето на течности, нещо, което сега вече знам, вероятно е утежнило проблема. Въпреки това, имах много забавни разговори с футболни фенове от различни клубове, докато аз чаках в пълна униформа за тоалетните на стадион Уембли!

 

Раждането ми влоши симптомите

Родих първото си дете на 27 и второто на 30. По това време нямаше реална дискусия за тренировките на тазовото дъно след раждането и проблемът се влоши. Продължавах да пренебрегвам проблема, като ограничавах пиенето и носех тампони. Винаги съм се преструвала, че не ме интересува, но вътрешно  наистина ме разстройваше.

 

Когато влязох в четирийсетте вече стана огромен проблем. Два пъти отидох при моя лекар, два пъти бях насочен към болница ... и два пъти се отдръпнах, напълно унижена от това, което ми се струваше, че е само мой проблем. Бях притеснена, чувствах се мръсна и нечиста и се притеснявах, че миришех на урина.

 

Нещата стигнаха кулминация преди около шест месеца, когато се напишках сериозно два пъти в рамките на един ден. Върнах се у дома и плаках, а после позвъних на моя личен лекар, а след това докато се миех, почувствах това, което смятах, че може да бъде пролапс. Знаех, че нещата не могат да продължат по този начин.

 

Аз също започнах да търся в интернет за стрес инконтиненция. Стигнах до уеб сайта на Kegel8 и го прочетох с очарована. Чудих се един ден, тъй като за самотна майка това са немалко  пари, но бях толкова отчаяна и се реших.

 

С Kegel8 съм много по-уверена

 

Няколко дни по-късно моят Kegel8 Ultra20 пристигна и аз го погледнах доста подозрително. Можеше ли наистина да направи това, което обещаваше?

И така, какво е последното ми послание, дами? Това - не се притеснявайте, не се плашете, не се отказвайте и не се притеснявайте ... ще бъдете трансформирани и толкова по-щастливи!

 

Качих се на горния етаж, забранявайки на децата да ме следват. Четох внимателно ръководството и реших да опитам. Първият ми опит завърши с лек електрически удар долу; Не е приятно изобщо! Бях много разочарована, мислейки, че съм изгубила парите си, но на следващия ден се опитах отново и продължих. Децата знаеха, че когато бях легнала в леглото през нощта, трябваше да бъда оставена сама за решаващи 40 минути всеки ден.

 

Първите 12 седмици никога не бях пропуснал ден, без значение колко съм уморена; Дори и да се върна от работа в ранните часове на сутринта. След няколко седмици забелязах резултати. Чувствах се много по-контролирана и можех да изляза навсякъде, без да се замислям за пътуването си с колко тоалетни има по пътя. Вече не нося памперс и съм много по-щастлива и по-уверена. Мога да разхождам кучетата си на дълги разстояния и да отида на кафе с дъщеря си без да се колебая.

 

Разбира се, все още имам по някой инцидент. Все още понякога бягам от работа, като пускам чантите си и викам "направете път", но това е случайно и е контролируемо. Загубих броя на жените, на които препоръчах Kegel8. Момичетата на работа, приятели, дори и случайни хора. Аз дори го препоръчах на моята лична лекарка!

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още