Как упражненията на Кегел помагат да привлечем партньор?

11 май 2022
Как упражненията на Кегел помагат да привлечем партньор?
Интервю с Милена от "Процъфтяваща връзка с Милена"

 

 

Здравей, прекрасна! Били ни разказала с няколко думи коя е Милена Николова? 
 
Аз съм жена, съпруга, финансист по професия, но романтичка и Сватовница по мисия и път на душата си. Душата ми дълго време търсеше правилния път към изграждането на стабилни, щастливи и ангажиращи любовни отношения. И в това търсене, аз открих призванието си – да помагам на жените по пътя им към щастие, любов, свързаност със себе си и изграждането на емоционална свързаност с мъжете.
 
 
 
Какво те вдъхнови да помагаш на жените в привличането на най-подходящия партньор?
 

Следвайки интересите си към предприемачество и копнежа си да създам нещо мое собствено, отидох на поредното бизнес събитие, на което срещнах учител. Учител в лицето на прекрасна жена, която, виждайки потенциала ми, ми даде емоционална подкрепа и тласък да създам моя собствена Фейсбук страница. Така един летен ден през Август 2019 страницата „Процъфтяваща връзка с Милена“ се появи като пространство, в което да споделям философията, ценностите и знанията си, натрупани в процеса ми на личната трансформация към щастлива, взаимна и споделена любов. Извървявайки пътя от необвързана до щастливо омъжена жена, която е срещала различни трудности, възходи и падения в любовните отношения, създадох страницата си като място, където жените да срещнат професионална подкрепа, разбиране и вдъхновение, да манифестират щастливата си любовна приказка. Имам клиентки, които ме наричат феята на любовта, други – сватовница на души, което ме прави изключително щастлива и осмисля това, което правя от сърце за сърце.

 

 

 

 

Какви предизвикателства среща съвременната дама, за да привлече партньор и да изгради успешна връзка?

 

Най-често виждам, че жените изпитват трудност да се откажат да страдат в любовния си живот, а друга пречка е, че решават да се "борят" сами – сами търсят решение, сами анализират, сами се лутат сред теории. Все още за дамите е трудно да се отворят и доверят на друг човек, от когото да потърсят професионална помощ и да поговорят за това какво се случва в душата и ума им. Трудност е да бъдат уязвими. Съвременната жена е силна, справяща се, непримирима, че няма нещо, което не може сама. Жена-войн е тя. Жена, която дълбоко в себе си мечтае за това да се опре на мъжко рамо, но когато има мъж до себе си, не винаги го вижда с чисти очи. Виждането ѝ е замъглено от проекции от бивши парнтьори, наслагвани ограничаващи вярвания, неизлекувани емоционални рани, включително и от детството, страхове, които ѝ пречат да види мъжа такъв, какъвто е. Пречат ѝ да се довери истински на мъж, да потърси помощта, подкрепата му, да му покаже и каже, че той наистина има място в живота ѝ. Пречи ѝ и това, че вътрешната жена в нея е потисната, ограничена, няма достатъчно пространство за нея, защото жената живее, прави избори и взима решения през мъжката енергия.
 
 
 
Имаш ли наблюдения, от твоята практика, как работата с мускулите на тазовото дъно се отразява на дамите, които все още нямат партньор?

 

Да, наблюдавам следното в практиката си – жени, които сега започват да се учат да се свързват жената в тях, опитват се да ѝ дадат място в своя живот, да живеят през женската си енергия, тепърва се запознават и осъзнават важността на това да тренират интимните си мускули (мускулите на тазовото дъно). Част от процеса на изразяване на любов към себе си и тялото си, е да се започне с интимната гимнастика. Когато дамите започнат да изпълняват енергизиращите упражнения на Кегел (особено с тренажор!), те се наслаждават на прилив на топлина, удоволствие, наслада, истинска свързаност с тялото, както и на внимание от мъжка страна. Така те се превръщат в магнит за мъже, особено когато се убедят каква сила имат в себе си и вече умеят да я управляват. Работата с женските интимни мускули носи повече удоволствие на жената и е приятна изненада за любимия мъж. 

 

С ТРЕНАЖОР ПРАВИШ КЕГЕЛ УПРАЖНЕНИЯТА ЛЕСНО И БЕЗ ГРЕШКА 

 

 

 

 

Имаш ли си любима любовна история приключила със щастлив край за твоя клиентка?  Разкажи ни
 

Успехът и щастливият край е различен за всяка една жена, която работи с мен. А всяка победа е ценна в нейния личен път.

За една жена щастлив край е това да събере най-накрая сили в себе си и въпреки страха си от самота и несигурно бъдеще да излезе от токсични за нея отношения, в които не се е чувствала щастлива, удовлетворена и обичана.

За друга жена щастлив край на нейния вътрешен процес е било това да се смири, да балансира мъжката и женската си енергия и да се научи да се вслушва повече във вътрешния си глас. Да се превърне в приемаща жена, която разполага с различни техники за поддържане на спокойствие и хармония в себе си.

Последните истории, които са ми на сърце, са на прекрасните дами, които работят с мен в 3-месечната ми VIP менторска програма „Поръчай си мъж от Вселената“. Започнаха като неуверени, трудно разкриващи чувствата си жени, които имаха натрупано разочарование, страх, плашещи мисли до жени, които с прилежност, последователност и лекота прилагат на практика всяка задача. Излизат на срещи, забавляват се, развиват своята женственост и все повече взимат решения и правят избори през женската си енергия. И вече любовта не ги плаши, а напротив – носи им прилив на енергия, ентусиазъм, приемат себе си като пълноценни жени. 

А тяхните позитивни траснформации и отзиви ми дават енергиен тласък за моя личен квантов скок към мащаба, който постигам в мисията си да помагам на жените да привлекат любим мъж и сбъднат щастливата си бяла приказка.

 

 

Искаш ли да вдъхновим дамите? Можеш ли да им предложиш 5 стъпки към привличането на най-подходящия партньор?

 

С удоволствие искам да вдъхновя вашите читателки и да подаря лекота на жените по пътя им към достоен за сърцето и любовта им мъж.

 

Формула от 5 стъпки за привличане на най-подходящия партньор:

  1. Пътуването към мечтания любим мъж е свързано с постигането на яснота кой за теб е мъжът, който най-много ще ти подхожда на този етап от живота ти. Помисли какво за теб означава подходящ партньор?

  2. Бъди в мир и хармония с мястото, на което се намираш сега в живота си. Ако не си щастлива и благодарна тук и сега, а се стремиш да избягаш от самота, скука, болка, да оправдаеш очакванията на родители, общество, няма да стигнеш далеч. Така че помисли какво може да направиш в посока да се радваш повече на живота, който имаш сега, да оцениш стойността му и да му се наслаждаваш.

  3. Работи с вътрешните си пречкиограничаващи вярвания, страхове, емоционални товари от миналото, родови програми, които саботират успехите ти в любовта и те въртят в порочен кръг.

  4. Отвори се към мъжете, позволи си да си видяна, ухажвана, излизай на срещи – като по време на срещите бъди в своя център, не забравяй какви са твоите ценности и поставяй граници.

  5. Направи своя квантов скок към мечтаната щастлива любовна връзка – започни с практики, които повдигат вибрацията ти, подхранват и затвърждават емоциите в теб, които искаш от близостта си с мъж.

 

 

Контакти на Милена:

website: thrivewithmilena.com

Facebook: https://www.facebook.com/thrivingrelationshipwithMilena

Instagram: @milena_lovecoach

Mob: +359 886 34 44 56

 

 

 Интервю на Галина Начкова за kegel8.bg

 

 

 

ПОЛЕЗНИ СТАТИИ:

 

Къде изтича женската енергия и как да я засилиш?

 

 

Как се изпълняват Кегел упражненията?

 

 

 

ТРЕНАЖОРИ ЗА КЕГЕЛ УПРАЖНЕНИЯ И ПОВЕЧЕ ЖЕНСКА ЕНЕРГИЯ!


НАЙ-ДОБРИТЕ ИЗОБРЕТЕНИЯ ЗА ЖЕНИ! <3

 

 

Kegel8 Ultra 20 V2 Кегел тежести

 

 

 

 

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още