КАУЗА „ЖЕНСТВЕНОСТ”

3 август 2018
КАУЗА „ЖЕНСТВЕНОСТ”

Галина и Ива са прегърнали каузата да съхранят женската същност на българката независимо от възрастта. Те вярват, че всяка жена може да се чувства самоуверена, красива, сексуална и желана и мечтаят тазовият тренажор да се превърне в задължителна здравна профилактика като миенето на зъбите :)

 

 

В женската ни природа е заложено да полагаме всекидневна грижа за себе си. Правим своите „ритуали за красота“ дори без да се замисляме. Всяка от нас тайно се надява да остане красива, желана и сексуална завинаги. Интересуваме се от последните тенденции в грима, модата, естетичните процедури и операции, за да се запазим вечно млади...

 

 

И все пак има една част от женското тяло, която често пренебрегваме – областта на тазовото дъно. Това е комплексът от мускули, съединителна тъкан и нервни влака, които формират сърцевината на нашата интимност. Да, точно тази област е изключително важна за здравето, хормоналния и емоционалния баланс на всяка жена. Там се случва удоволствието от правенето на любов, чудото на зачеването, раждането и не на последно място – контрола върху отделителните функции на тялото ни.

 

 

Отпускането „там долу“ и загубата на мускулна сила може да доведе до намалено усещане, както за жената, така и за нейния партньор по време на най-интимните моменти. Без нея постигането на оргазъм може да бъде невъзможно. Важността на секса не бива да бъде подценявана. Това позволява на двойката да се свърже на по-дълбоко ниво, както физически, така и емоционално. Обратното несъмнено ще доведе до голяма доза напрежение в отношенията.

 


Вагиналното отпускане не е просто част от остаряването. Има много причини за отпускането на интимните мускули. Бременността и раждането оказват огромно въздействие върху промяната на тялото ни. Тазовото дъно и вагиналните стени се разпъват максимално, особено по време на бременността и раждането. Много млади майки не знаят какво да предприемат, за да се възстановят след раждане и просто се примиряват. Други жени са твърде смутени, за да говорят по темата изобщо и крият дискомфорта си дори от най-близките.

 

 

Други причини за отпускане на интимните мускули, липсата на сила и тонус са менопаузата, качването на килограми и в някои случаи натоварващите спортове. Каквато и да е причината, тя може да има дълбоко въздействие не само върху връзката на една жена, но и върху целия й живот. Много често това ще я накара да се чувства угрижена, депресирана и с ниско самочувствие.

 

 

Разбираме колко опустошително може да бъде това и сме тук, за да ви помогнем да си върнете сексуалната интимност и увереност, която преди сте имали в изобилие. Не сте сами и повече няма нужда да страдате мълчаливо! Отново може да имате усещането за женственост отвътре и да възпламените интимните отношения с партньора си. 

 

 

Както с всички други мускули, вагиналните стени и всъщност цялото тазово дъно трябва да бъде упражнявано и тонизирано, за да запази силата си. Това може да се случи по различни начини. Самостоятелните Кегел упражнения за стягане на вагината може да се практикуват ежедневно, но в много случаи жените не знаят как да ги правят правилно и упражняват областта на корема и дупето си, а не там, където трябва.

 

 

 

Много жени избират „бързо решение“, когато става дума за проблеми с тялото им. С увеличаването на популярността на естетичните операции, тази тенденция вече достига и най-интимните ни области. За да се възстановят стегнатостта и тонусът на вагината, много жени прибягват до „вагинално подмладяване“.

 

 

 

Добре е да се знае, че всяка операция води след себе си определени рискове и не е ясно дали жените са напълно информирани за всичко, което може да последва.
За разлика от операцията, тренажорът Kegel8 Ultra 20 може да ви върне увереността и тялото, което сте имали преди, само за 12 седмици. Тазовият тренажор има 20 клинично тествани програми, които са разработени от физиотерапевти, за да се стегнат и тонизират точните мускули на тазовото дъно. Като безопасна и лесна алтернатива на операцията, Kegel8 Ultra 20 ще ви помогне да се възстановите, без да поставяте тялото си на стрес и напрежение.

 

 

 

Всъщност, Кегел упражнения работят само с 40% от тазовата мускулна група, докато чрез използването на електронен тазов тренажор можете да достигнете до 90% от мускулите си „там долу“. Вече можете да върнете обратно вълнението и интимността във взаимоотношенията с партньора си! Потърсете ни www.kegel8.bg.

 

 

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още