Умен тренажор за Кегел упражнения kGoal (+ free app)

 • Марка: kGoal
 • Кат. номер: 95555

Уред за Кегел упражнения kGOAL - умен тренажор за упражняване на тазовите мускули + безплатно мобилно приложение!

 
kGoal е най-умният тренажор за Кегел упражнения в света. Това не е просто тренажор за Кегел упражнения, а интерактивна тренировъчна система за жени (уред + безплатна смартфон апликация), която предлага уникална комбинация от инструкции, проследяване на напредъка, биофийдбек (обратна връзка), персонализирани тренировки и дори тренировки под формата на забавни игри.

Независимо дали сега сте открили, че може да тренирате интимните си мускули или вече сте напреднали с тренировките на тазовото дъно (например с вагинални конуси или нефритени яйца), kGoal ще ви помогне да извлечете максимума от всяка тренировки!
 
 • Водоустойчивост: Частична
 • Гаранционен срок: 24 месеца
 • Диаметър: 3.8 см.
 • Захранване: USB
 • Материал: Медицински силикон

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (до офис на Еконт, посочете в поле "адрес" при поръчка)

389,00 лв. 369,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 369,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание


Защо е важно да тренираме мускулите на тазовото дъно?

Тазовото дъно е система от мускули в основата на корема, която играе важна роля в много аспекти на здравословния начин на живот. Независимо дали се възстановявате от скорошно раждане, спортувате активно или може би сте професионален спортист, или просто се опитвате да живеете здравословно и да остарявате красиво, ще разберете, че с течение на времето, тазовите мускули се оказват съществена част от уравнението за подобряване на контрола над пикочния мехур, за здравото тазово дъно на жената преди и след бременност, за силни интимни мускули и задоволителен сексуален живот.
 
Тренажорът kGoal ще намали или елиминира изпускането след раждане, което се получава при кихане, кашляне, скачане или тичане, ще направи сексът по приятен за двамата партньори, а и оргазмите ще се случват по-лесно!

Колко често трябва да се упражнявам с уреда, за да получа задоволителен резултат?

Проучване сред 400 жени, които са се упражнявали с тренажора kGoal показва, че с тренировки от 3 пъти на седмица в продължение на 6 седмици е достатъчно време, за да се усети подобрение в силата на тазовите мускули, издръжливостта и контрола. 90% от потребителите казват, че kGoal им помага да тренират интимните си мускулите по-често и по-лесно с помощта на приложението и различните игри, които ги водят и правят тренировката им по-забавна и не толкова досадна. 51% от жените споделят, че са усетили нужда да подобрят контрола над пикочния си мехур, когато тичат, кихат и кашлят.


Как kGoal ви помага когато правите Кегел упражнения?
 • Обратна връзка - получавате я в реално време, на своя смартфон. Вибрационната и визуална обратна връзка ви позволява да виждате какво правите със своите тазови мускули в момента на тренировка.
 • Тренажорът води тренировката - получавате лесни инструкции как да следвате тренировъчните програми, които се адаптират спрямо тялото ви.
 • Проследявате своя прогрес - получавате възможност да следите своя напредък и да виждате как силата на тазовите ви мускули се е променила с времето.
 • Приспособява се към тялото ви за максимален комфорт - възглавничката за стискане на kGoal се пълни с въздух и е мека, гъвкава, регулируема, за да пасне идеално на тялото ви.
 • Прави упражненията на Кегел забавни - тренирате мускулите на тазовото си дъно чрез забавни тренировки, които са базирани на игри.
 • Толерантен към тялото виkGoal направен от 100% безопасен за тялото ви медицински силикон клас VI, без фталати.


За кого Е и за кого НЕ е подходящ тренажорът kGoal?
 • kGoal & бременност - препоръчваме да се консултирате с вашия лекар за това кога да използвате тренажора дали по време на бременността си и/или в периода на постпартум (когато се възстановявате след раждането). Най-общо казано, не е се препоръчва използването на kGoal по време на първия триместър от бременността или през първите шест седмици след раждане.
 • Комфорт и дискомфорт - ако изпитвате болка, докато използвате kGoal, преустановете употреба и се консултирайте с медицински професионалист. По-специално, ако тазовите ви мускули са вече хипертренирани или много напрегнати, kGoal вероятно не е подходяща за вас.

Мобилно приложение (апликация)

kGoal е съвместима както с iOS, така и с Android смартфони и таблети, но изисква Bluetooth 4.0 (за телефони с Android v4.3 или по-нова операционна система). 


APP STORE   GOOGLE PLAY
 
 
Вижте как да свържете kGoal със смартфон приложението и какви специални функции има то:
 


Кратки характеристики:
 • Материал - 100% медицински силикон клас VI, без фталати.
 • Екологична USB акумулаторна батерия (зареждаща се):
  • Заредена, батерията издържа до 2 часа (според конфигурацията на използване)
  • Времето за зареждане е 1.5 часа
  • Батерията е напълно заредена и идва при вас с USB кабел за зареждане.
 • Частично водоустойчива - препоръчва се почистване с интимни кърпички или напоена с вода памучна кърпа.
 • Не потапяйте уреда във вода.
 • 2 години гаранция от производителя - тъй като kGoal е интимен и личен продукт, можем да приемем само връщане на повредени продукти с фабричен дефект.

 

Вижте как изглеждат Кегел упражненията през една от игрите в приложението kGoal - Shape Shift:Целта е да се разтворят двете сиви прегради, така че да позволят преминаването на различни по големина и форма фигури.

ВНИМАНИЕ! Вие контролирате преградите и изпълнявате упражнението само и единствено с мускулите на тазовото си дъно. От лявата страна можете да видите в реално време резултатите си. Така, улисани в игри, правим Кегел тренировките си почти без да усетим - лесно и забавно.

 

Ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на office@kegel8.bg и ние ще ви отговорим в рамките на един работен ден (а често и по-рано!).

 

 

 

***TBI***
Купи на изплащане