ЛИЦЕ

Иновативен Anti-Age Мениджмънт за младежко излъчване

 

С професионалнитe уреди и козметика LR ZEITGARD Anti-Age Мениджмънт за приложение вкъщи, запазвате младежкото излъчване на кожата си с 3 лесни стъпки - дълбоко почистване с натискането на 1 копче, процедура срещу стареене с незабавен и видим ефект, както и съобразена с типа кожа надграждаща грижа.

 

СТЪПКА 01 CLEANSING-SYSTEM: Почистването е първата стъпка от ефективната и дългосрочна програма срещу стареене. Благодарение на специалната технология осцилация, с натискането на един бутон LR ZEITGARD 1 осигурява почистване в дълбочина на порите и подготвя кожата оптимално за следващите стъпки от грижата.

 

СТЪПКА 02 ANTI-AGE-SYSTEM: Ексклузивният уред срещу стареене LR ZEITGARD 2 смекчава бръчките и доказано кара кожата да изглежда по-млада*. В комбинация със специално съчетани anti-age продукти, бръчките и отпуснатите зони от кожата могат да бъдат целенасочено третирани отвътре навън. Тъй като чрез термичния метод на LR ZEITGARD 2 на загряване и охлаждане, активните съставки срещу стареене могат да бъдат ефективно транспортирани в слоевете на кожата.

 

СТЪПКА 03 CARE-SYSTEM: Продуктите за поддържаща грижа LR ZEITGARD завършват цялостната програма срещу стареене. Козметиката е съобразена с типа кожа и надгражда работата с уредите, като осигурява траен успех. DAILY CARE серията съдържа ефективни продукти срещу стареене, а SPECIAL CARE серията е с продукти за специалните потребности на кожата на лицето.

 

 

 

*Изследване на Dermatest 

Няма намерени продукти.