• Начало »
  • Новини »
  • Oперацията при пролапс не е окончателно решение. Защо имате нужда от Kegel8?

Oперацията при пролапс не е окончателно решение. Защо имате нужда от Kegel8?

22 юни 2017
Oперацията при пролапс не е окончателно решение. Защо имате нужда от Kegel8?

Дамите, които страдат от някаква форма на пролапс, знаят, че това състояние е неудобно, болезнено и може да окаже опустошително влияние върху самочувствието. Хирургичната операция при пролапс е изключително разпространен метод за лечение на този проблем.

 

Всяка година в САЩ почти 250 000 жени преминават процедурата. Смята се, че 1 на всеки 10 жени е изложена на риск от пролапс.

  

Неотдавнашно изследване, проведено в Съединените щати, стигна до заключението, че най-често използвания тип операция за пролапс на тазовите органи, не е дългосрочно решение на проблема.

 

Почти една четвърт от изследваните 215 жени, които са претърпели операция за пролапс, са получили повторна форма на проблема само 5 години след операцията.

 

Може ли Kegel8 да помогне преди и след операция от пролапс?

 

 

Операцията при пролапс ще ви осигури бързо облекчение от симптомите, но ако не подсилите тазовото си дъно, вероятно ще се стигне до повторно смъкване на тазовите органи.

 

Ако сравним операцията при пролапс с лепенката, която слагаме на мазола си - тя премахва симптомите, но не лекува основната причина за пролапса, която е в отслабването на тазовото дъно!

 

Ако трябва да се подложите на операция за пролапс, Kegel8 Ultra 20 може да ви помогне да постигнете максимално добри резултати.

 

Тренажорът, който използва невромускулна стимулация ще ви помогне да се уверите, че вашите мускули са в най-добрата форма преди операцията. Изключително важно е да поддържате резултатите след операцията като продължите с упражненията на тазовото дъно. Консултирайте се с вашия лекар кога можете да започнете упражненията с Kegel8 след операцията.

 

Нова рубрика в блога ни!! Ще ви споделяме женски проекти на наши любими дами, но и ще разчитаме на вашите препоръки! Вярваме, че само заедно сме по-силни и избираме да подадем ръка на други жени, които помагат на жени!

прочети още

Жените, които имат разрешение от гинеколога си, могат да правят упражнения за тазовото дъно и през бременността, но само под наблюдение на лекаря.

прочети още

Денят на цезарово сечение се отбелязва всяка година на 14 януари в САЩ. Този ден е посветен на хората, родени чрез цезарово сечение, а също и на медицинското чудо, което помага на много майки да раждат без никакви усложнения.

прочети още