• Начало »
  • Новини »
  • Победих инконтиненцията и хемороидите с тренажор – историята на Зара

Победих инконтиненцията и хемороидите с тренажор – историята на Зара

17 юли 2019
Победих инконтиненцията и хемороидите с тренажор – историята на Зара

Здравейте, Галина!

 

Преди време няколко пъти гледах в интернет реклами на уредите, които предлагате. Но като повечето жени вече се бях обърнала за помощ към лекар, който ми каза, че тренажорите няма да ми помогнат. Посещенията ми лекаря бяха няколко и бяха необходими, но резултатът беше нулев. Не ставах по-добре от лекарствата, които ми се изписваха. Точно обратното. Самите медикаменти, предписвани за проблема, 2-3 дни след края на приема на лекарства усложняваха състоянието ми. Изпускането на урина не беше излекувано. Последния път след като посетих и гинеколога ми, той ми изписа и някакви таблетки на растителна основа. Не хомеопатични, а дъбови кори с още нещо. Резултатът беше следният – сутринта отивам в тоалетната по малка нужда, но не мога да уринирам. Малко след това посетих друг лекар, тогава Ви намерих отново и този път поръчах директно без колебания от онлайн магазина ви.

 

С течение на времето започнах да усещам подобрение, вече без никакви медикаменти. Усещах много силно как интимните ми мускули се укрепват. За няколко месеца, дори не с много редовни упражнения, ефектът е поразителен. Съжалявам, че не си закупих уреда (тренажора Ultra 20 V2), когато го видях още първия път. Това щеше да ми спести много неприятни усещания, неколкократни посещения при различни лекари и не на последно място пари, дадени ей така, за никакъв резултат. Разбрах, че не е трябвало да отлагам изобщо, защото с течение на времето проблемът ми се беше задълбочил.

 

Сега вече всичко е наред с мен. Дотолкова наред, че съм в България отново, работя, забравила съм всичко лошо, през което минах. Дори, признавам си, забравям и за уреда (тренажора Ultra 20 V2). Ще се коригирам! :) Съжалявам, че не съм знаела по-рано за тренажорите. Преди много години свекърва ми имаше същия проблем. При нея дори и слинг-ът не помогна. Имаше вече смъкване на органите в малкия таз и се наложи да ѝ отстранят матката. В резултат на операцията, по-точно усложненията след това, за съжаление тя почина. Всичко това би могло да бъде избегнато или поне да не се стига до най-фаталното, ако тогава имаше такива алтернативи и решения.

 

 

Възмутителното е, че жени, които все още нямат този проблем, се отнасят към тези с състояния доста подигравателно, което е страшно, нелепо и жалко. Още по-страшното е, че лекарите, които знаят за вашите продукти не ги предлагат. Страдащи винаги има. Има жени, които не могат да си позволят да си закупят продуктите, но лекарите биха могли да им помогнат със съвети за упражненията на Кегел. Радвам се, че вие можете да помогнете на жените не само с избор на тренажор, но дори и с лична консултация относно упражненията. 

 

Радвам се, че ви има и помагате на жените, които имат проблеми! Вие ни помагате да живеем пълноценно и спокойно, радвайки се на живота! Благодаря! Успех на всички, които ви се доверяват - заслужено е! Още повече успех на вас и всички, които се опитват да помагат на жените с проблеми! По-добре е да се отделят малко финанси за тренажорите, които са напълно ефикасни и безвредни, за разлика от медикаментите. Като се пресметне накрая дори покупката на уреда (тренажора Ultra 20 V2) ми излезе по-евтино. За комфорта, който се завръща е излишно да говоря, че не може да се закупи, а се постига с помощта на тренажорите.

 

Стана много дълго. На кратко – много съм доволна, Галина!!! :))

 

П.П. Забравих и още нещо, уредите повлияват много благоприятно на обратното развитие на хемороиди. Имах външни. Когато се консултирах с Вас имах проблема от 20 години и никак не бях добре. Вече не е така и от половин година съм забравила за хемороидите. 

 

Поздрави от мен!

Зара Ч., 42 г.

 

 

 

Kegel8 Trainer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вземи своя тренажор още сега! Не отлагай повече! 

 

 

Запази час за онлайн консултация с Галина Начкова,
експерт по тазово дъно и женски wellness треньор

 

+359 899 37 73 62

 

 


ВЗЕМИ КОНСУЛТАЦИЯ СЕГА!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още