Потентността и Кегел упражненията

19 май 2020
Потентността и Кегел упражненията

Знаете ли, че 6 месеца Кегел упражнения за мъже могат да са толкова ефективни, колкото и засилващите ерекцията лекарства за еректилна дисфункция!

 

 

 

Независимо дали страдате от еректилна дисфункция или просто искате да получите и поддържате по-твърда и по-силна ерекция, преди да се обърнете към лекарства, подсилете тазовото си дъно с мъжки упражнения на Кегел!

 

 

Вижте повече за това как се правят ТУК.

 

 

 

Скорошно проучване показа, че с 6 месеца упражнения на Кегел 76% от мъжете са показали значително подобрена сексуална функция - което е същото ниво на подобрение, постигнато с лекарствата за засилване на ерекцията.

 

 

 

 

 

Нещо повече, при Кегел упражненията резултатите са дългосрочни, което означава, че ще им се радвате дълго, докато ефектът от лекарствата се изчерпва с времето.

 

 

 

 

 

Кегел упражненията за мъже са лесни с Kegel8 V for Men!

 

 

Мислите, че упражненията на тазовото дъно изглеждат сложни и отнемат време?

 

Като се упражнявате с тренажора за тазово дъно Kegel8 V for Men, за броени седмици можете да укрепите тазовото си дъно и да извлечете ползите само за минути на ден.

 

Машината върши работата вместо вас, така че не е нужно да се притеснявате дали ще намерите правилните мускули или да направите правилното количество повторения.

 

 

o Поддържайте силна и здрава сексуална функция

 

o Получавайте по-здравословни, по- силни и по-добри ерекции

 

o Лекувайте еректилната дисфункция

 

o Помогнете си при преждевременна еякулация

 

o По-силни, по-тонизирани мускули на тазовото дъно

 

o Ефективни резултати само за минути на ден!

 

 

Редовните Кегел упражнения за мъже, заедно с малки промени в начина на живот, като намаляване на алкохола и цигарите, означават, че след няколко седмици можете да си възвърнете контрола и да се насладите на най-добрия сексуален живот, който сте имали някога.

 

 

Върнете си контрола днес с Kegel8 V for Men!

 

 

 

Източници:

  1. Dorey G, Speakman M, Feneley R, Swinkels A, Dunn C, Ewings P. Randomised controlled trial of pelvic floor muscle exercises and manometric biofeedback for erectile dysfunction. Br J Gen Pract. 2004;54(508):819–825. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1324914/

Момичетата на възраст от 12 до 17 г. трябва да бъдат обучавани в училище как да изпълняват упражнения за тазовото дъно. Това се посочва в проект за нови здравни препоръки на National Institute of Health and Care (NICE) – Националният институт по здраве и грижи във Великобритания.

прочети още

Информацията в книгата на Екатерина Смирнова е необходима на всяка жена, независимо от нейната възраст и разбирания!

прочети още

Най-доброто, което можете да направите още сега, е да поемете контрола върху здравето на пикочния си мехур. Упражненията за тазовото дъно са задължителни при изпускане на урина!

прочети още