• Начало »
  • Новини »
  • Препоръчвам тренажора за повече чувствителност – историята на Ирина

Препоръчвам тренажора за повече чувствителност – историята на Ирина

25 юни 2021
Препоръчвам тренажора за повече чувствителност – историята на Ирина

Започнах да ползвам уреда Kegel8 Ultra 20 V2 преди 6 месеца, но от години се интересувам от женско здраве и темата за женската енергия. Така се зароди и приятелството ми с дамата, която внася Кегел тренажорите в България. Намирам я за изключително привлекателна и женствена и след като тя самата ми сподели за благоприятния ефект от уреда Ultra 20 върху себе си, без колебание реших да пробвам и аз.

 

Спрях се на електронен вариант, защото опитът ми с вагинални топчета показва непостоянство, когато трябва да полагам усилия и да инвестирам време, а и се демотивирах тъй като не получавах желания резултат. Kegel8 Ultra 20 V2 ми харесва, защото мога да го ползвам докато правя нещо друго, без да се налага да се концентрирам само върху упражненията с него. Много удобно ми е да го ползвам сутрин преди работа докато си приготвям кафе, закусвам, гримирам се и така се събират 30-45 мин. Ползвам уреда 4-5 пъти в седмицата основно сутрин, а понякога успявам и по 2 пъти на ден, а тогава определено има впечатляваща разлика. За мен всекидневната тренировка с тренажора стана като ритуал. Самият факт, че развивам женствеността си (тъй като така на практика работя с първите две чакри) и същевременно правя нещо полезно с цел превенция, като стягам и тонизирам интимните си мускули, ме кара да се чувствам по-различна и удовлетворена като жена. С включването на уреда се усещат леки пулсации и трептения с различна амплитуда и честота, които създават приятно усещане отвътре в цялата ми интимна област.

 

Много съм чела за това как жената може да усеща матката си и че в нея се концентрира женската ни енергия, а способността за натрупването ѝ зависи от силата на интимните ни мускули. Да си призная честно, преди да започна да използвам уреда нищо не усещах или много се напъвах докато усетя нещо в областта и то за кратко. Благодарение на тренажора Ultra 20 V2 сега наистина се свързах с тази толкова женска област и получих усещания, за които не бях и подозирала, че съществуват. Започнах да чувствам областта на тазовото си дъно по различен начин и чак сега разбирам за какви пулсации в матката реално е ставало дума на всички „женски курсове“, които съм посещавала. Чувството е отвътре и се разлива по цялото ми тяло, изпълва ме с една мекота, увереност, благодарност и наслада за това, че съм родена в женско тяло. Чела съм за различни упражнения (включително и за Кегел упражненията) и за това как жената да стиска и отпуска интимните си мускули. Полагах огромни усилия вкъщи или докато пътувам, но чак след 5-6 мин започвах да долавям някакво бегло усещане. Откакто ползвам тренажора са ми необходими само няколко стискания (няколко секунди) и усещането се заражда в интимната област. А след като се появи вече много по-лесно започва да се издига нагоре по тялото ми.

 

Тъй като нямам медицински проблем започнах да ползвам Ultra 20 V2 с цел да подсиля женствеността и сексуалността си, да засиля сензитивността си и да възстановя след раждане. Смея да твърдя, че за тези мои цели съм освен напълно удовлетворена и много щастлива :-). Малко се притеснявам, но ще споделя също, че значително подобрих сексуалните си усещания и с партньора ми се усещаме много по-плътно. Стигам до екстаз много по-бързо и усещам през цялото време тази лека вълна от наслада и блаженство по цялото си тяло. Бих препоръчала с две ръце тренажора Ultra 20 V2 на всички дами, които имат проблем с чувствителността в интимната област.

 

Друг неочакван ефект е, че всички приятели ми казват колко съм се разхубавила напоследък и колко добре изглеждам. Аз знам че има връзка със самото ми усещане отвътре и развиването на женствеността ми. Усмихвам се и се сещам за фразата, че „истинската красота на жената идва от вътре…“ мисля, че започвам да осъзнавам какво се има предвид ;-).

 

Благодаря на Галина за вдъхновението, за цялата информация и за усилията, които полага тези уреди да са достъпни за нас в България :-). Надявам се да продължава все така с ентусиазъм и отдаденост!

 

Съветвам всяка дама, която има колебания за избора на тренажор или има нужда от индивидуална консултация да се свърже с Галина Начкова и да ѝ се довери! 

 

 

 

 

Отзив от Ирина С. на 34 години, гр. София. Тя използва тренажора Kegel8 Ultra 20 V2 :)

 

 

 

Kegel8 Ultra 20 V2

 

 

 

Вземи своя тренажор още сега! Не отлагай отново! 

 

 

 

Искаш да засилиш усещанията и тазовото си дъно с тренажор? Имаш нужда от помощ при избора?

 

 

Запази час за консултация с Галина Начкова 


+359 899 37 73 62

 

 


ВЗЕМИ КОНСУЛТАЦИЯ СЕГА!

 

 

 


ЖЕНСКИ WELLNESS
CLUB!

 

 

 

 

 

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още