Провери силата на интимните си мускули с професионален уред

15 август 2018
Провери силата на интимните си мускули с професионален уред

Всяка дама, която има интерес към Кегел упражненията, сега може да се убеди доколко ефективно тренира самостоятелно само за 5 минути на място в студио „ATMAN“ на ул. „Топли дол“ 4А. Измерването ще се случи с помощта на професионалния биофийдбек тренажор Kegel8. Скалата на стягане на механичния тренажор ви дава възможност да следите силата на мускулите си и напредъка, който постигате, като упражнявате интимната си зона. Тази скала може да ви мотивира да тренирате тазовото си дъно редовно, за да се изкачите до най-горните нива и да постигнете трайни резултати.

 

 

Собственикът на масажно студио „ATMAN“ Фил Дамянов, е сертифициран учител по тантра масаж и тантра терапевт повече от 15 години. Участвал е в редица обучения и образователни проекти, свързани с Тантра в над 7 държави, сред които Тайланд, Естония, Белгия, Индия и др. Прилага различни терапии за тазовото дъно, тъй като много от психоемоционалните блокажи в женското тяло произхождат именно от тази област и по-конкретно вагината (йони).

 

 

 

 

 

 

 

Той споделя мнението, че за всяка жена е добре да тренира тазовите си мускули ежедневно, тъй като много от рефлексните зони на вътрешните органи се намират там. Упражненията създават лечебни вибрации, които имат отзвук в цялото тяло и спомагат за нормализиране на функциите на всички органи и системи. По този начин при жената започват да работят правилно не само интимните мускули, но и целият й организъм и тя се чувства жизнена.

 

 

Вероятно никой досега не ви е казвал за нуждата да поддържате интимните си мускули ежедневно и вие не сте ги упражнявали изобщо. Не сте единствените. 1/3 от жените по света страдат от някаква форма на отслабване на тазовото дъно и това се отразява на качеството на живота им.

 

 

За Kegel8 България
Kegel8 са серия от висококачествени тренажори, които предлагат дискретно и удобно решение на проблемите свързани с отпускането на тазовото дъно. Уредите се произвеждат във Великобритания от водещ английски производител на здравни и медицински продукти с над 20 години опит на пазара. Продуктите са клинично тествани, лесни са за употреба и напълно безвредни. Тренажорите са специално проектирани и разработени, за да помогнат на всяка жена да върне контрола над пикочния си мехур, желанието за секс и удоволствието от интимния живот. Уредите са безболезнено помощно средство за засилване на мускулите на тазовото дъно в домашни условия.

 

 

Тренажорите се предлагат на българския пазар повече от година и до момента нямат аналог в страната. Продуктите са създадени и разработени във Великобритания със съдействието на лекари и физиотерапевти. Засилването на мускулатурата в тазовата област се постига още през първата седмица, а след пълните 12 седмици резултатите са гарантирани. Механичните и електронни тазови тренажори се използват от хиляди жени в цяла Европа и света повече от 10 години.

 

 

Повече за тренажора https://kegel8.bg/bg-product-details-7.html

 

 

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още