СЕКСУАЛНИ УСЕЩАНИЯ

10 май 2018
СЕКСУАЛНИ УСЕЩАНИЯ

Как мислите? Какви жени избират мъжете? Добри домакини? Успешни бизнес дами? Безупречни кукли? … Да, но по-скоро не. 

  

 

Тайната на красавиците, които са способни да привържат мъжа към себе си от първата нощ и за цял живот – умението да управляват интимните си мускули.

 

Ако можете да стягате силно мускулите на тазовото си дъно, Вие имате силни оргазми. Силните мускули „там долу“ означават, че сте по-силни, по-здрави и по-лесно възбудими, така че когато правите любов с партньора си можете да го обгърнете плътно и да увеличите усещанията си като създавате този прекрасен оргазмичен контакт, който ще увеличи  и разшири вашият любовен живот!

  

Не е учудващо, че мъжете толкова високо ценят умението управляваме „любовните мускули“, защото то може да им подари невероятно удоволствие.

 

 

 

 

 

 

Лесен комплекс от 5 упражнения ще ви научи да управлявате интимните си мускули.

 

При това можете да тренирате, където ви е удобно: вкъщи, докато пътувате, на работа или на разходка.

 

 

 

Упражнение Стягане

 

На вдишване леко свиваме мускулите на влагалището като ги държим напрегнати 3-5 секунди, след това при издишването, бавно, без да бързаме, отпускаме.

 

Упражнението трябва да се повтори 20-25 пъти.

 

С всеки ден можете да увеличавате времето за задържане и количеството повторения.

 

Упражнение Мигане

 

Увеличете темпа на стягане и направете всяко стягане по-дълбоко. Повторете така 20-25 пъти.

 

Упражнение Стегни-Отпусни

 

Стегнете и повдигнете интимните мускули нагоре, като си представяте, че всмуквате вътре в себе си нещо тежко, а след това отпуснете мускулите и почувствайте как този предмет е заел предишната си позиция.

 

Упражнението трябва да се повтори 20 пъти и да се съсредоточим не само на стягането, но и на максималното отпускане.

 

Упражнение Дъвка

 

Възпроизведете с интимните си мускули движения все едно дъвчете дъвка.

Не бързайте. Правете гимнастиката бавно и с удоволствие.

Хубаво е, ако у вас възникне усещане, че дъвчете дъвка в кръг. Главното в това упражнение е да не се отказвате и да се наслаждавате на процеса.

 

 

Упражнение Целуни матката

 

Тази техника ще ви помогне да усетите засмукване на интимната зона.

Освен това, тя пробужда матката като превръща момента на целувката в леко движение.

 

Вдишайте спокойно и дълбоко и издишайте дълго и до край.

 

След това като задържате дъха си направете мнимо вдишване (разкрийте гръдната клетка при задържане на дъха), мускулите на корема са отпуснати се свиват навътре под ребрата, като очертават диафрагмата, така че да се създаде усещане, че коремът е прилепен към гърба.

 

Като останете в това положение няколко секунди, запомнете това усещане и спокойно издишайте.

 

Важно е да помните през цялата продължителност на упражнението, коремната преса е отпусната, а коремът е мек.

 

 

Ако срещате трудности с мотивацията и правилното изпълнение, можете да използвате и помощни средства - тренажори за домашна употреба, които ще ви водят в процеса.

 

Ако сте активна жена, която обича да си поставя цели и да ги изпълнява и да вижда резултатите веднага, умният тренажор за тазово дъно kGoal е създаден специалноза вас. Този иновативен уред е разработен в Сан Франциско, САЩ, специално за жените, които искат да развият или възстановят контрола и усещанията в интимната си зона по естествен начин без операции и инвазивни поцедури. Тренажорът е направен от мек силикон, зарежда се с USB кабел и има безплатно мобилно приложение, на което в реално време можете да следите силата, с която стягате и отпускате интимните си мускули, и да виждате напредъка си лесно ден след ден.

 

kGoal

 

Само поставяте меката възглавничка на kGoal във вагиналния канал, включвате и отваряте приложението на телефона си. Уредът се грижи за това не само да стягате, но и да отпускате мускулите си правилно. Последното е изключително важно за възстановяването им и ефективността на упражненията.

 

Всеки път, когато правите стягането правилно (без да напрягате дупето или корема) kGoal ви възнаграждава с вибрация, която служи за тактилна обратна връзка.

 

Колко по-силно стягате, толкова по-силна е вибрацията.

 

Ако предпочитате, можете също да изключите вибрацията и да виждате силата на стягане само на екрана на телефона си чрез приложението kGoal (то е безплатно и можете да го изтеглите от Apple Store или Google Play).

 

Ако пък предпочитате помощник, който ще върши всичко сам ;) и ще ви помага да развиете интимните си мускули и усещанията си, докато лежите на дивана, за вас е Електронният тазов тренажор Kegel8 Ultra 20.  

 

  • Възстановете загубените усещания в следствие на увреждане на нервите в тазовото дъно
  • Упражнявайте правилно и целево интимните си мускули
  • Електронно засилване на мускулите на тазовото дъно
  • Вие и вашият партньор ще усетите разликата
  • Силното тазово дъно означава също и по-стегнат корем

 

 

Няма някаква специална тайна, свързана със стегнатата вагина – всичко е до тонус и сила на мускулите. Ако усещате, че вашата „любовна хватка“ не е същата като преди, това означава, че трябва да започнете да се упражнявате и станете силни и стегнати отново.

 

 

Раждането очевидно разтяга мускулите на тазовото дъно и понякога може да доведе до увреждане на структурата на мускулите. Но това не трябва да е извинение да не правите нещо по въпроса.

 

 

"... слабото тазово дъно означава по-слаби усещания и за двамата партньори. Жените се отегчават; мъжете стават нетърпеливи. Връзките губят енергията право пропорционално на нарушенията в тазовото дъно." Джон Уорлок, The Sunday Times.

 

 

Загубили сте това „любовно чувство“

 

 

Да не би да сте се отказали от секса? Не е същото като преди? Опитвате ли се да го избягвате?

 

 

Ако тазовото Ви дъно е слабо, сексуалните усещания ще намалеят и вашите оргазми може дори да останат в историята. За щастие има бързо и лесно решение, с помощта на което да възпламените отново Вашия сексуален  живот. Чудите ли се понякога защо този мъж, който преди Ви караше да въздишате и да искате още и още, сега не може да ви накара да свършите? Ако сте загубили контрола над сексуалния си живот, тогава вероятно така се чувства и той? Ако страдате от стрес инконтиненция  Вие също имате не-секси изпускания, с които да се борите. В скорошно проучване жени от Швеция споделят своя опит:

 

  • 43% заявяват, че уринарната инконтиенция влияе негативно на сексуалния им живот
  • 27% казват, че имат трудност да достигнат оргазъм
  • 49% се притесняват да не се изпуснат по време на секс

 

 

Знаехте ли, че?

 

90% от потребителите казват, че kGoal им помага да тренират интимните си мускулите по-често и по-лесно с помощта на приложението и различните игри, които ги водят и правят тренировката им по-забавна, а функцията за вибрация при всяко успешно стискане ще ви възнаграждава с още по-приятни усещания.

 

Тазовият тренажор Kegel8 Ултра 20 може да тренира 90% от Вашите тазови мускули, самостоятелните Кегел упражнения успяват да работят с едва 40%.

 

 

Има решение

  

Дали ще използвате тренажор или ще правите упражнения сама вкъщи, интимната гимнастика ще ви помогне да се научите да управлявате своите "любовни мускули", да ги тонизирате, да ги напълвате със сексуална енергия и да станете невероятно привлекателна.

 

И така, какво чакате? Вие заслужавате страхотен сексуален живот и имате силата да го получите – буквално – с помощта на тазовите тренажори на Кегел България.

 

Само за няколко минути на ден ще започнете да усещате ползите от редовните и целенасочени упражнения на тазово-дънните мускули. Когато използвате механичен тренажор като kGoal или електтронен тазов тренажор като Kegel8 Ultra 20 или  – ще започнете веднага да усещате разликата.

 

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още