Системата Вагитон

С радост препоръчвам книгата на Юрий Корнев, създателят на "Системата ВАГИТОН". Авторът подробно разказва цялата техника на руската методика в книгата си. 


"Системата Вагитон" включва не само упражнения с тренажори, но и работа с тялото. Независимо дали ще се обучавате самостоятелно или с помощта на експерт, всички нюанси на интимната гимнастика са описани подробно в книгата. Не разчитайте само на инструкциите към тренажорите VAGITON.

 

Наличност: - бр.
СРОК за доставка 30 дни!
Свържете се с нас преди поръчка office@kegel8.bg

20,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Книгата съдържа много достъпно описание на анатомията и физиологията на жената от позицията на трениране на интимните мускули, както и информация за специалните тренажори, които съществуват на пазара днес. В книгата разбира се е представена и системата VAGITON® - холистична и хармонична техника, изградена стъпка по стъпка, която е резултат от десетгодишни проучвания на автора в развитието и тренирането на интимните мускули.


Книгата е предназначена както за специалисти, така и за всички жени, които ще намерят в нея ценни препоръки за женското здраве. Овладяването на упражненията, дадени в книгата, с помощта на тренажорите с марката VAGITON® ще ви позволи да нормализирате функциите на органите на малкия таз и да укрепите интимните мускули, да се справите с женските заболявания, да възстановите или увеличите сексуалността си и да повишите вашето самочувствие.


Добре дошли в света на интимната гимнастика!