Историята на Ани – слаби мускули на тазовото дъно

9 април 2019
Историята на Ани – слаби мускули на тазовото дъно

Смело мога да кажа, че взех най-доброто решение в живота си напоследък, като си купих Ultra20 V2. Проблемът ми беше, че имах усещане за отпуснатост и липса на каквото и да е усещане "там долу". След неочаквано бързия резултат с тренажора Ultra 20 V2  реших да си взема и биофийдбек тренажора, бях любопитна и исках да следя каква е силата на стягане на интимните ми мускули. Когато нямаш никакви усещания на моята възраст, без дори да съм раждала, си е притеснително. Затова в началото исках да виждам реално с очите си ефекта от тренировките и как силата на интинмните ми мускули се повишава с всеки изминал ден. Упражнявах се с тренажора с електростимулация Ultra 20 V2 и след това измервах ефекта с конкретни стойности с Механичния биофийдбек тренажор. Невероятна комбинация за обезкуражени момичета, като мен тогава! 

 

 „Момчето, с което се разделих преди време ми каза, че не усеща добра плътност, когато правим любов“

 

Бившият ми приятел ми беше казал веднъж, че не ме усеща изобщо, почувствах се засрамена и исках да плача, защото знаех, че това е така, самата аз не се усещах отвътре. Това направо ме срази. Мислех за думите му няколко месеца, всеки ден, през цялото време.  След време имах и други партньори, но травмата ми си беше вътре в мен и много се страхувах, че не ме усещаха и това ще е причината да се разделим. Понякога се случваше партньорът ми да не може да стигне до кулминация. Той обикновено измърморваше някакво извинение за тежкия си ден, но аз винаги се чувствах виновна и осъзнах, че трябва да намеря решение. Не исках отново да преживявам болезнена раздяла.

 

 „Имах отчаяно усещане, че не съм привлекателна и отново ще бъда отхвърлена!“

 


Усещах се безпомощна. Сякаш нищо не мога да направя, за да превъзмогна тази ситуация. Преди правех стягания и отпускания Кегел упражнения, или поне така си мислех, но тъй като мускулите ми бяха много слаби, усещах, че не мога дълго време да издържам да правя тези упражненията. Въпреки това опитвах да поддържам навик ежедневно да правя Кегели, но ми беше трудно да се мотивирам, защото не усещах дори и минимална разлика и накрая се отказах. И така ден след ден аз си отглеждах сериозен комплекс за малоценност, свързан с вагината ми. Докато един ден реших да кажа СТОП, КРАЙ НА ОТЧАЯНИЕТО и нещо ме накара да потърся дали няма някакъв по-ефективен начин да стегна областта - мислех си "все пак това е мускул, трябва да има начин".

 

Тогава попаднах на сайта на Галина и тренажорите - толкова съм ѝ благодарна за всичко, което направи за мен. Сега си спомням с усмивка за по младите си години. Вече съм на 30 г. и животът ми няма нищо общо с това, което беше преди. "Новата Ани" забрави за моментите на отчаяние, срам, отхвърляне... и гледа на този период от живота си с усмивка и любов към научените уроци! :)

 

– Днес Ани изпраща кураж и усмивки на всички момичета!
И казва, че винаги има начин, щом има желание! 

(Статията е обновена през 2021 г.)

 

 

Спомням си, че когато за първи път се измерих с биофийдбек тренажора, силата ми беше в най-ниската степен – едва "1-3" от скала до 9. Резултатът 3 беше най-доброто, на което бях способна в продължение на дни. Не бях учудена, че се чувствам ужасно – аз съм само на 27 г. и без деца. Тези мисли допълнително унищожаваха самочувствието ми и просто ме съсипваха!

 

 

„Този тренажор е невероятен, още не мога да повярвам – върна самочувствието ми светкавично!“

 

 

Не бяха изминали дори и 6 месеца, откакто ползвах електронен тазов тренажор всеки ден и моята сила на стягане се вдигна от 3 на 7 (измервах силата си с помощта на механичния уред)! Не мога да повярвам колко светкавично ефективен е Ultra 20 V2. Наистина уредът е невероятен! Галина, благодаря ти, че ми помогна да възстановя самочувствието си, ти си прекрасен ментор и човек! Препоръчвам този тренажор на всяка жена, препоръчах го и на всичките си приятелки. Просто си мисля какво би било, ако го бях открила по-рано – щеше да ме спаси от години несигурност, срам и неувереност. А всъщност решението е съществувало отдавна и е трябвало само малко да потърся в интернет. 

 

 

 „Мога да получавам много по-интензивни усещания и се чувствам 100% жена!“

 


Все още съм с партньора, който беше до мен когато за първи път пробвах упражнения с тренажор, от тогава той постоянно се изненандва от мен, забелязва всяка разликата "там долу" и разликата в моето излъчване. Разбира се аз все още не съм му признала на какво се дължи това и не съм му споделила за "тайното си оръжие". Харесва ми да съм загадъчна и да го изненадвам, мисля, че и на него това му допада много! Затова двамата просто се наслаждаваме на нашите усещания! Сега преживяванията ми са много по-силни и не мога да ги сравня с нищо от преди.

 

Няма никога да спра да използвам този тренажор!!! Сккоро дори достигнах максималното ниво по скалата на механичния тренажор! Но това ви го споделям просто за мотивация! :)

 


Опитайте да упражнявате интимните си мускули с тренажор! Това е ЕДНО ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ИЗОБРЕТЕНИЯ ЗА ЖЕНИ! <3

 

 

 

 

 

Kegel8 Biofeedback trainerKegel8 Ultra 20 V2Кегел тежести

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Споделете вашата успешна история с нас, за да вдъхновим повече жени!

 

Споделяйки личния си опит Вие ни помагате да достигнем до повече български жени, които имат нужда от нас.

 

Все още има бариери пред жените, които търсят помощ за проблеми, като смъкване в гениталната област, инконтиненция или липса на усещания.

 

Ако искате да споделите Вашата история, моля пишете ни на office@kegel8.bg. Нека бъдем по-силни и здрави заедно!

 

 

 

Запази час за онлайн консултация с Галина Начкова,
експерт по тазово дъно и женски wellness треньор

 

+359 899 37 73 62

 

 


ВЗЕМИ КОНСУЛТАЦИЯ СЕГА!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още