Тазова болка

11 юни 2020
Тазова болка

Тазовата болка е често срещан проблем, който засяга много жени в даден момент от живота им. Независимо дали причина за болката са прекалено стегнати тазови мускули, вулводиния, вагинизъм, ендометриоза или нещо друго, ако страдате от болка в таза и слабините, споделете и потърсете помощ.

 

 

Защо страдам от болка в таза?

 

 

Тазовата болка е нещо, което може да засегне жени от всички възрасти и може да бъде причинено от цяла гама различни ситуации, включително инфекция, твърде стегнати мускули и медицински състояния като ендометриоза и вулводиния.

 

 

Тазовата болка често има проста причина, която може лесно да се лекува, така че ако изпитвате болка в областта на таза, трябва да се консултирате с вашия лекар - често това е нещо, което може да се лекува лесно, така че да не се налага да страдате повече.

 

 

Тренажорите за тазово дъно Kegel8 предлагат програми за мускулна релаксация и облекчаване на болката, които ви помогат да лекувате болката в таза, както и да предотвратите и лекувате инконтиненция, генитално смъкване и други.

 

 

Как работи електростимулацията при болка в тазовото дъно?

 

 

Когато електростимулация се прилага върху тялото, тя създава поток от електрически заредени частици, което от своя страна предизвиква физиологични промени в тъканта, през които тече зарядът. Ето защо, ако приложите електрическа стимулация върху мускулите на тазовото дъно, можете да предизвикате тези мускули да променят поведението си.

Вижте повече по темата ТУК.

 

 

Имаме решението

 

 

 

  • Включва клинично одобрени програми за облекчаване на болката

 

  • Може да помогне за отпускане на стегнатите мускули на тазовото дъно

 

  • Идеален, ако трябва да се подложите на операция заради смъкване на органите в малкия таз

 

  • Помага при тазова болка, инконтиненция, смъкване, засилване на интимните мускули и усещанията.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вземи своя тренажор още сега! Не отлагай отново! 

 

 

 

 

 

Знаете ли, че?

 

 

Прекалено интензивни упражнения на тазовото дъно или неправилни Кегел упражнения могат да предизвикат болка, стегнатост и прекален тонус на мускулите на тазовото ви дъно. Ето защо упражненията с електронен тренажор за тазово дъно са прекрасно решение. Упражненията с електронен тренажор позволяват на мускулите ви, освен да се стягат правилно, да се отпуснат и да се възстановят за нужното време между упражненията.

 

 

Нещо повече, ако болката в таза ви е причинена от състояние като ендометриоза, вашият лекар може да препоръча операция за лечение на проблема. Това означава, че е още по-важно да укрепите тазовото си дъно преди и след операцията, за да получите най-добрите възможни следоперативни резултати.

 

 

Не страдайте в мълчание от болки в тазовата област - тук сме да помогнем!

 

 

Запази час за онлайн консултация с Галина Начкова,
експерт по тазово дъно и женски wellness треньор

 

+359 899 37 73 62

 

 


ВЗЕМИ КОНСУЛТАЦИЯ СЕГА!

 

 

 

 

 

 

  

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още