Топ 3 на най-ефективните тренажори за женско интимно здраве

17 септември 2022
Топ 3 на най-ефективните тренажори за женско интимно здраве
Какви са тенденциите при устройствата за интимно подмладяване у дома

 

Пандемията от COVID-19 принуди естетичните клиники и лечебните заведения временно да спрат своите услугите, а жените да вземат грижата за красотата и здравето си в свои ръце. Като резултат от локдауна последва бум на джаджите за разкрасяване и подмладяване в домашни условия.

 

Размерът на глобалния пазар на процедурите и устройствата за интимно подмладяване се оценява на 1,5 милиарда щатски долара през 2021 г. и се очаква да се разшири с общ годишен темп на растеж от 13,1% до 2030 г.

 

Нарастващите проблеми със здравето на жените след раждане, като стрес инконтиненция (изпускане), липса на интимни усещания, пролапс (смъкване на органите на малкия таз), заедно с психологическия стрес от сексуална дисфункция, дискомфорта около симптомите на менопаузата, както и склонността към подмладяване поради козметични причини са някои от факторите, които стимулират растежа на пазара на вагинално подмладяване.

 

Според наскоро публикувана статия, около 10% от жените по света са засегнати от уринарна инконтиненция, която създава неприятни ситуации на дамите, когато са сред обществото. Следователно търсенето на решения породени от всички тези опасения насърчава развитието на пазара.

 

Предимствата на устройствата за интимно здраве са, че можете да ги ползвате за профилактика срещу неприятните състояния по-горе, както и да удължавате ефекта на процедурите, извършени в клиника, като поддържате добри резултати дискретно у дома. В допълнение, някои технологии са по-добре проучени, документирани и показват по-съществени резултати от други. Например, електростимулацията, LED терапията с ниско ниво на светлина и безопасната биполярна RF (радиочестотна) енергия генерират осезаеми и видими резултати, които са доказани.

 

Разбира се при използването на тези „машинки“ ключови са последователността в използването им и стриктното спазването на инструкциите за употреба. Както се казва „Рим не е построен за един ден!“.

 

Днес все повече експерти са на мнението, че тенденцията за употреба на устройства в домашни условия ще продължи да нараства. Потребителите все повече осъзнават колко лесно и ефикасно е да получават подмладяващи процедури дори за най-деликатните си зони в комфорта на своя дом!

 

Представяме ви топ 3 на най-ефективните тренажори за женско интимно здраве, които си заслужават инвестицията.

 

Kegel8 Ultra 20 – уред с електростимулация, който ангажира интимните мускули на 90% за максимална ефективност и резултати. За сравнение самостоятелно изпълнените Кегел упражнения активират мускулите на 40% и то, ако имате правилна техника.

 

Kegel8 Ultra 20

 

 

LED терапия – уредът използва терапия с червена лазерна светлина, терапия със синя LED светлина и вибрационна терапия, прилагана при топ спортисти и астронавти. Тренажорът помага за подобряване на овлажняването, облекчаване на болката, за здравословен pH баланс и за предотвратяване на натрупването на вредни бактерии.

 

 

LED тренажор

 

 

 

Silk'n Tightra – уред за интимно подмладяване и лифтинг с биполярна радиочестотна (RF) технология от най-ново поколение. Уредът има вградени сензори за топлина, докосване и движение, които измерват температурата на кожата Ви по време на употреба, за да предотвратят изгаряне и да осигурят добър контакт.

 

Silk'n Tigthra

 

Дами, казвам се Галина Начкова и съм собственик на единствената у нас онлайн платформата за женско интимно здраве www.kegel8.bg.

 

Мога да ви бъда полезна с индивидуални програми чрез комбинативен подход – упражнения, медитации, избор на най-подходящото устройство за Вас, промени в начина на живот и препоръки за хранителни добавки.

 

За информация и запитвания: +359899377362, office@kegel8.bg

 

 

 

ПОЛЕЗНА СТАТИЯ: Упражнения на Кегел за женско здраве и благополучие!

 

 

 

Автор: Галина Начкова, Kegel8 България

Източник: Великолепната Жена

 

 Галина Начкова е основател и собственик на онлайн платформата Kegel8 България (www.kegel8.bg), консултант по женско здраве и тазово дъно, сертифициран уелнес коуч, автор и водещ на обучения за жени. 

 

Галина има своя рубрика "ЖЕНСКИ ТАЙНИ" във в. "ГАЛЕРИЯ!

 

 

 

 

..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Статията има за цел да ви предостави полезна информация и не може да замести консултацията с лекар. Преди да предприемете каквото и да е лечение, задължително се консултирайте с медицински специалист.

 

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още