Тренажор VAGITON Laser

 • Марка: VAGITON
 • Кат. номер: 5555Vl

VAGITON Laser е руски тренажор за стягане и възстановяване на интимните мускули! 

 

Наличност: 0 бр.
СРОК за доставка 30 дни!
Свържете се с нас преди поръчка office@kegel8.bg

 

С всяка поръчка на получаваш: 

 • ПОДАРЪЦИ - комплект мини лубриканти за използване с тренажора
 • Инструкции на български език
 • Гаранция 12 месеца
 • Дискретна кутия (подходяща за подарък)
 • След покупка имате право на 30 мин. безплатана консултация от сертифициран Kegel8 консултант. Заявете удобно време след покупка на office@kegel8.bg!
 
Тренажорът е подходящ, дори задължителен, за начинаещи. Дори и за дами, които тренират мускулите на тазовото дъно отдавна, но не са сигурни как се справят или не усещат ползите, за които всички говорят.
 
 
Довери се на експертите! Подари си VAGITON Laser от kegel8.bg! Не носим отговорност за тренажори закупени от други сайтове! 

 

199,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 199,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Тренажор за интимните мускули с лазерна показалка

 

Най-популярният руски тренажор VAGITON Laser идва официално в България! VAGITON laser е базов комплект за укрепване на интимните мускули на жената! Тренажорът е предназначен за системно и безопасно възстановяване на мускулите на тазовото дъно (интимните мускули). Развива силата и дълбочината на прибиране на интимните мускули. Силно предимството на тренажора е, че той ви учи да изключите повишаването на вътрекоремното налягане
при издърпване на мускулите.

 

Както добре знаете ние вярваме, че най-съществената част от интимната тренировка е обратната връзка, затова сме щастливи, че новото ни попълнение разполага с такава.

 

Основната характеристика на тренажора е наличието лазерна показалка. С нея получавате обратна връзка, която ви позволява да контролирате ефективно всяко стягане на интимните мускули, както и визуално да наблюдавате напредъка от тренировката комфортно във вашия дом.

 

Този тренажор ви позволява да видите правилните действия при работа с интимните мускули, да оцените силата им и да осигурите на нужното натоварване.

 

Увеличава либидото и вагиналната чувствителност, способността да имате в@гинален оргазъм, ставате по-атрактивни за партньора, имате повече самоувереност и самочувствие.

 

Помага да се подготвите и да се възстановете след раждането, да си осигурите превенция срещу пролапс (смъкване) на матката, уринарна инконтиненция, предменструален синдром.

 

Редовното използването на тренажора помага при сексуални проблеми и ще ви вдъхнови за редовни тренировки. Лесен и удобен за използване у дома. 

 

Тренажорът прилича на най-обикновена вагинална топка с опашка за издърпване. В края на опашката има място за поставяне на лазерната показалка, която ви дава нужната обратна връзка.

 

Какво включва VAGITON Laser:

 • Тренажор с диаметър на топката 30 мм - 1 бр.
 • Тренажор с диаметър на топката 35 мм - 1 бр.
 • Лазерна показалка - 1 бр.
 • Зарядно за показалката - 1 бр.
 • Удобен калъф за съхранение - 1 бр.

 

Материал:

 • Медицински хипоалергенен силикон, който намалява риска от развитие на алергии.

 

Инструкции за употреба:

Топката с по-малък диаметър се използва за основно обучение по стягане на интимните мускули. По-големият тренажор се използва, ако по-малкият често пада (тоест мускулите не го задържат), докато успеят да го задържат към предната стена на вагината. Съответно 35-милиметровата топка се използва при силно отслабени интимни мускули; при възстановяване след раждането и за първо обучение на възраст 40 години.

 

Топките се правят по специалиан метод, така че по повърхността им няма следи от залепване или шевове, а това гарантира, че продуктът няма да повреди деликатната интимна област.

 

Тренажорът VAGITON Laser е изработен от висококачествени медицински материали с хипоалергенни свойства. Грижата за топчетата е лесна, тъй като е достатъчно да ги почистите, като ги измиете във вода със сапун. 

 

Системата VAGITON Laser* е задължителна за жени, които тепърва започват да тренират сами тазовото дъно и диафрагмата, като тренажорът играе ролята на инструктор.

 

 

 

Екипът на Kegel8 България ви пожелава приятни интимни тренировки! :)

 

 

 

 

 

 

 

Купи на изплащане
Купи на изплащане