Тренажорът VAGITON Laser вече в България

11 октомври 2021
Тренажорът VAGITON Laser вече в България

Тренажор №1 в Русия, VAGITON Laser, идва официално в България! В края на месец октомври ще зарадваме всяка българска жена и с интимното бижу, изцяло разработено в Русия. VAGITON laser е базов тренажор за укрепване на интимните мускули на жената! В Русия този тренажор се притежава от всяка дама, тъй като е подходящ, както за начинаещи, така и за жени, които редовно изпълняват интимна гимнастика. VAGITON Laser се ползва без възрастови ограничения!

 

Тренажорът е предназначен за системно и безопасно възстановяване на мускулите на тазовото дъно (интимните мускули). Развива силата и дълбочината на прибиране (повдигане) на интимните мускули. Силно предимството на тренажора е, че той ви учи да изключите повишаването на вътрекоремното налягане
при издърпване на мускулите. Това ви предпазва да тренирате безопасно вкъщи и ви дава увереност, че овладявате правилно техниката на Кегел упражненията! Ако досега не сте тренирали с помощни средства или сте ползвали само нефритени яйца, веднага ще усетите разликата и колко по-осезаеми резултати се постигат за кратко време с този  тренажор. VAGITON Laser е вашият таен инструктор по интимна гимнастика!

 

Както добре знаете, ние вярваме, че ключът към ползите от интимната гимнастика се крие в обратната връзка, затова сме щастливи, че новото попълнение в колекцията ни тренажори, разполага с "лазерна" ообратна връзка.

 

Основната характеристика на тренажора е наличието лазерна показалка. С нея получавате обратна връзка, която ви позволява да контролирате ефективно всяко стягане и отпускане на интимните мускули, като визуално наблюдавате напредъка от тренировката в комфорта на вашия дом.

 

Този тренажор е много лесен за използване и ви позволява да видите в реално време какви са правилните движения при работа с интимните мускули, да оцените силата на вашето тазово дъно и сами да си осигурите нужното натоварване.

 

Упражненията с тренажор ще ви помогнат да увеличите либидото и интимната си чувствителност, способността да имате в@гинален оргазъм. Част от ползите от интимните тренировки са, че ние жените започваме да произвеждаме повече "женски" хормони и да отделяме екстра феромони, което ни прави още по-атрактивни в очите на противоположния пол, а това автоматично ни дава повече самоувереност и самочувствие.

 

VAGITON Laser помага да се подготвите за бременност и да се възстановите след раждането, да си осигурите нужната ПРЕВЕНЦИЯ срещу редица неприятни състояния, като пролапс (смъкване) на матката/вл@галищните стени, уринарна инконтиненция, липса на интимни усещания, предменструален синдром.

 

Всекидневното използване на тренажора помага да получите бързи резултати, което ще ви вдъхнови за редовни тренировки. VAGITON Laser се използва изключително лесно и е удобен за използване у дома. 

 

Тренажорът прилича на обикновена вагинална топка с опашка за издърпване. Но сами ще се убедите колко необикновен е този вариант. В края на опашката е предвидено място за поставяне на лазерната показалка, която ви дава нужната обратна връзка, за да постигнете правилното изпълнение на Кегел упражненията (стягане - засмукване навътре - отпускане).

 

 

 

 

 

 

Какво включва комплектът VAGITON Laser?

 • Тренажор с диаметър на топката 35 мм - за начинаещи, които не са се занимавали с интимна гимнастика.
 • Тренажор с диаметър на топката 30 мм - използва се за продължение на тренировките, след като мускулите вече са укрепнали и упражненията с топчето от 35 мм вече не ви затрудняват.
 • Лазерна показалка - 1 бр.
 • Зарядно за показалката - 1 бр.
 • Удобен калъф за съхранение и път - 1 бр.

 

Само сега с ПРЕДПРОДАЖБА* получаваш тренажора с ПОДАРЪЦИ:

 • Отстъпка от 109.00 лв. на 89.00 лв.
 • Мини комплект "Интимна грижа"
 • Упражнения за интимна тренировка
 • Премиум качество
 • Подробни инструкции за употреба
 • Дискретна крафт кутия с изненада (подходяща за подарък).

*Ограничена до 28.10.21 г.

 

Топката с по-малък диаметър се използва за основно обучение по стягане на интимните мускули. По-големият тренажор се използва, ако по-малкият често пада (тоест мускулите не го задържат), докато успеят да го задържат към предната стена на вагината. Съответно 35-милиметровата топка се използва при силно отслабени интимни мускули; при възстановяване след раждането и за първо обучение на възраст 40 години.

 

VAGITON Laser се прави по специалиан метод, така че по повърхността да няма следи от залепване или шевове, а това гарантира, че продуктът няма да повреди деликатната интимна област. Тренажорът VAGITON Laser е изработен от висококачествени медицински материали с хипоалергенни свойства. Грижата за "топчетата" е лесна, тъй като е достатъчно да ги почистите, като ги измиете във вода със сапун. 

 

Системата VAGITON Laser е задължителна за жени, които тепърва започват да тренират сами тазовото си дъно , като тренажорът играе ролята на личен инструктор, с който сте спокойни, че няма опастност да се пренатоварите.

 

Как работи руската система VAGITON Laser с интимните ви мускули?

 

За да постигнете добър ефект с "лазерния" тренажор, трябва систематично да ангажирате мускулите на тазовото си дъно. В началния етап е необходимо да се ограничите до малък брой повторения, но е необходимо да се стремите към 150-200 контракции на ден, разпределени в няколко повторения. Когато установите оптималната форма на тренировка за вас и постигнете желания резултат, вече можете да намалите продължителността на тренировките, за да поддържате тонуса на мускулите на тазовото си дъно.

 

 

 

 

 

Фигура 1 -  по време на релаксация (отпускане) на интимните мускули (мускулите на тазовото дъно), точката от лазерната показалка трябва да се повдига възможно най-високо.

 

Фигура 2 - когато издърпвате (засмуквате) интимните мускули навътре, точката от лазерната показалка, трябва да се спуска възможно най-ниско. 

 

 

ДИНАМИКА 

Поставяте в@гинално тренажора VAGITON Laser и повтаряте стягане + отпускане на интимните мускули (фиг. 2 + 1), с максимален обхват на движението на точката, докато умората се сведе до минимум.

 

Руската системата VAGITON Laser е задължителна за жени, които тепърва започват да тренират сами тазовото дъно, за да синхронизарат отново дишането диафрагма - корем - интимни мускули, като тренажорът играе ролята на ваш таен помощник.

 

 

Свържете се с нас и ще отговорим на всички въпроси за тренажора и предпродажбата:  office@kegel8.bg, +359 899 37 7 3 62!

 

 

 

Заповядайте в нашата общност посветена на "Женския wellness" (женското благополучие), където ще срещнете подкрепа и разбиране от други прекрасни дами. С членството си в групата всяка седмица ще се преоткривате като жена. В групата ни ще разглеждаме теми като - тазовото дъно, женското здраве, интимната гимнастика, тренажорите за тазово дъно, играчките за възрастни, както и много арт терапии свързани с йони, чувствеността, сексуалността и развитието на женствеността и женската енергия. Добре дошли!

 

 

 

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още