Тренажор VAGITON Pneumo + Кегел

  • Марка: VAGITON
  • Кат. номер: 5555Vpk

Комплектът включва:

Тренажор - 1бр
Еластична камера (вагинална сонда) - 1бр
Масажна камера - 1 бр.
Кегел сензор - 1бр
Красив дамски калъф за съхранение - 1бр
Инструкции за употреба - 1бр

 

Наличност: 0 бр.
СРОК за доставка 30 дни!
Свържете се с нас преди поръчка office@kegel8.bg

349,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 349,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Пневматичният тренажор Кегел, или просто Кегел тренажорът, вече 70 години помага на жените да правят това, което се нарича „трениране на интимни мускули“. Тренажорът е разработен още през 1948 г. от д-р Арнолд Кегел - гинеколог в САЩ, който имал желание да помогне на жените, страдащи от незадържане на урина (инконтиненция). Той съставя специален набор от упражнения за жени (първоначално) и започна да провежда експеримент, който му отнема 20 години преди да представи своя научен труд. През 1948 г. Кегел представя данни за излекуване на 93% от 300 пациенти с инконтиненция в Лос Анджелис и твърди, че други негови колеги, използващи Кегел тренажора му, са излекували 91% от техните пациенти.

 

Кой непременно трябва да си купи тренажор на Кегел?

 

Ясни индикации за това са състоянията уринарна инконтиненция (например при кихане, скачане или смях), обърната матка на матката, жени, които са раждали, за тези, които водят заседнал начин на живот, за тези, които имат гинекологични проблеми (възпаление, млечница, безплодие, спонтанни аборти и др.). Всяка жена е добре да използва Кегел тренажор превантивно, за да не се стига до появата на подобни проблеми изобщо. Можете да прочетете отзиви за тренажора в нашия блог.

 

За ползите от тренирането на интимните мускули е писано много. Точно както атлетичното, тренирано тяло ни позволява лесно да се справяме с физическото натоварване, да танцуваме красиво и да се движим грациозно, развитите интимни мускули ни позволяват да сме звези в най-важния танц в интимните отношения - танца на страстта.

 

Купувайки Кегел тренажора на VAGITON, вие получавате реална възможност да стегнете интимните си мускули и да се научите как да ги контролирате. И това е на първо място здраве. Когато има добро кръвообращение в таза (а тренировките с Кегел тренажора подобряват кръвообращението), няма застой на венозна кръв и не възникват възпаления. Жената с тренирани интимни мускули лесно забременява, лесно ражда деца и вероятно ще избегне разкъсвания по време на раждане. Често чуваме възторжени отзиви след тренировка с Кегел тренажора на VAGITON - жените са просто шокирани от резултата! Максимален ефект може да се постигне, когато тренирате редовно и спазвате препоръките в инструкциите и книгата за системата Вагитон!

 

Описание на продукта:

Тренажорът представлява пневматична система, състояща се от следните елементи (виж схената по-долу):

1. Еластична вагинална камера (сонда)
2. Кегел сензор (диаметър на топката/цилиндъра - 35/30 мм)
3. Масажна камера (диаметър в изпуснато състояние - 35 мм)
4. Зарядно устройство
5. Бутон за освобождаване на налягането
6. Манометър (дисплей): 0-300mmHg
7. Скоба за затягане
8. Тройник и свързващи тръби

Материал: медицински силикон, PVC пластизол, пластмаса
Гаранция: 12 месеца

 

Схема на пневматичната система (тренажора):

Купи на изплащане
Купи на изплащане