ТРЕНАЖОРИ ПОД НАЕМ

ВЗЕМИ СВОЯ KEGEL8  ПОД НАЕМ! ТЕСТВАЙ И СЕ УБЕДИ САМ!

САМО ЗА 69 ЛЕВА ЗА 1 МЕСЕЦ

 

Ако имате проблеми в интимната област като изпускания, смъкване или сексуален дискомфорт, но не искате да се подлагате на инвазивни процедури като операции, лекарства и поставяне на песар?

Вече можете да опитате нов подход, който работи без странични ефекти и доказано има дълготраен положителен ефект в възстановяването на тазовото дъно.

Kegel8 България вече предлага уникалната услуга ТРЕНАЖОР ПОД НАЕМ.

Можете да вземете нашия най-нов електронен тренажор Kegel8 Ultra 20 , механичния биофийдбек Kegel8, Kegel8 Mother Nurture или Kegel8 V за мъже ПОД НАЕМ ЗА 1 МЕСЕЦ.

Не чакайте повече! Убедете се сами!

Ние ви гарантираме, че при редовна употреба, ще усетите подобрение още през първите 2 седмици!

Забравете за памперсите, еднократните превръзки и неудобството при всяко излизане!

След като усетите резултатите и се убедите, че тренажорът ще ви помогне да преодолеете слабостта на тазовото си дъно, можете да си закупите тренажора като доплатите разликата до продажната цена. Така получавате шанса първо да тествате и после, да закупите тренажора на Стандартна цена, БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ.

Всички консумативи - батерия, сонда, кабели и електродни подложки са чисто нови. Всички те са опаковани индивидуално и запечатани в пликове. Не трябва да имате притеснения от хигиенна гледна точка.

Тъй като са предвидени за лична употреба сондата, електродните подложки и батерията на уреда ще трябва да се закупят и ще бъдат приспаднати от депозита.

Ще ви възстановим напълно сумата на депозита, при условията описани в договора.

Как да поръчам тренажор под наем:

  • Запознайте се с условията и договора за наем ТУК.
  • Направете поръчка в kegel8.bg и в полето за коментари отбележете, че желаете тренажора под наем
  • Ние ще ви изпратим тренажора, заедно с договора за наем с обратна разписка. Прочетете внимателно, подпишете едно копие, което куриера ще върне обратно към нас.
  • В рамките на 1 месец след датата на подписване на договора и изпращане на тренажора можете да ползвате уреда с грижата на добрия стопанин.

 

NB! Моля, съхранявайте и ползвайте внимателно според указанията и пазете оригиналната опаковка.

 

  • До 14 дни след изтичане на 1 месец, имате 2 възможности:
    • Да закупите уреда като доплатите остатъка до пълната му стойност
    • Да върнете тренажора в оригиналната му опаковка като ние ще ви възстановим сумата на депозита, който сте платили.

 

За заявка или при въпроси, моля пишете на office@kegel8.bg или се обадете на 089 937 7362

Ние ви гарантираме, че симптомите на проблема ви ще намалеят значително и дори може да изчезнат при редовна употреба в рамките на 3 месеца! А при повечето от вас те ще дойдат само след първите 2 седмици.

Не чакайте повече! Убедете се сами! Вземете вашия тренажор за месец! Не вярвайте на другите, повярвайте на собствения си опит!

 

 

Подреди по