Уред за интимно женско здраве Silk'n Tightra

  • Марка: Silk'n
  • Кат. номер: 8585SnT

Уред за интимно подмладяване за употреба у дома:


- Помага за възстановяване на самочувствието и сексуалното удоволствие.

- Използва безопасна биполярна RF (радиочестотна) енергия за подмладяващ ефект на интимната зона.

- Подобрява интимните усещания и чувствителността.

- При лека форма на изпускане на урина (инконтиненция).

- Видими резултати само за 4 седмици.

- Безопасна и безболезнена интимна грижа. 

- Удобен за дискретно използване в уюта на дома!

БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриер!

799,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 799,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

За някои жени носенето на тесни дрехи, карането на колело, спортуването или интимните моменти с партньора може да се окаже трудно, болезнено и дори невъзможно!

 

Ние сме тук, за да ви кажем, че операцията не е единственото решение на тези проблеми, макар и често тя да се дава като първи и едва ли не единствен вариант. Запознайте се с уреда Silk'n Tightra - научен пробив за интимното здраве на жените по цял свят!

 

Silk'n Tightra - технология от най-ново поколение за в@гинално плодмадяване и лифтинг!
В резултат на хормонални поблеми като менопауза или травматични проблеми с тазовото дъно след раждане, интимната зона на жените претърпява известни физиологични промени. Част от тях включват отпускане на вагиналните стени, намалено сексуално удоволствие, вагинална сухота или неволно изпускане на урина, причини които могат да предизвикат несигурност и притеснение в жената. Революционният уред Silk'n Tightra използва клинично изпитаната и доказана биполярна радиочестотна енергия, която е в състояние да облекчи подобни симптоми, без да е необходима хирургична интервенция.

 

Клинично изпитана и доказана Биполярна Радиочестотна (RF) технология.
Биполярната радиочестотна (RF) технология е добре позната на съвременната медицина и намира широко приложение в интимната естетика. Най-често се използва при жените за подновяване естествената вагинална тъкан, производството на нови еластинови и колагенови влакна, увеличаване тонуса на мускулите на тазовото дъно и срамните устни. Уредът за интимно женско здраве Silk'n Tightra успешно използва именно RF технологията. С него ще подобрите самочувствието си и здравето на тазовото си дъно, комфортно и дискретно в уюта на Вашия дом.


Безопасна работа у дома!
Silk'n Tightra е специално разработен за грижа у дома и включва редица важни механизми за безопасност. Уредът има 16 вградени сензора за топлина, които измерват температурата на кожата по време на употреба, като температурата на кожата никога няма да надвиши 42-43°C и да причини изгаряне. Освен това Silk’t Tightra е снабден със сензор за докосване, който гарантира, че устройството работи само при добър контакт с кожата. За да се предпази външната вагинална тъкан от изгаряне, има сензор за движение, който ще предотврати нагряването, когато върхът на уреда Tightra не се движи по кожата. В допълнение, Silk'n Tightra има функция за автоматично изключване, която изключва устройството, след като се използва в продължение на 20 минути.


Бързи и видими резултати!
Употребата на уреда за подмладяване Silk'n Tightra е лесна и отнема много малко време. Необходими са само 8 сесии по 20 минути в продължение на 4 седмици за постигане на видими резултати. През този период може да използвате Silk'n Tightra както вътрешно, така и външно (ако се налага).


Подмладяване и стягане. Как работи уредът?
Silk'n Tightra може да се използва за укрепване на мускулите на тазовото дъно, като по този начин помага за предотвратяване на лекото изпускане на урина. Уредът Tightra може също да се използва за подмладяване на външната страна на вагината и за увеличаване на усещането във влагалището както за самите вас, така и за усещанията на вашия партньор. Но как точно работи?

Silk'n Tightra е проектиран по такъв начин, че да не създава дискомфорт по време на употреба. Ергономичен и лек дизайн, с вградени 16 златни и хромирани електроди. Всички електроди са предназначени за вътрешна употреба, докато 3-те хромирани електрода са предназначени специално и за външна употреба. По време на процедурата ще изпитате усещане за топлина.

ВАЖНО! Преди употреба приложете интимния гел Silk’n върху устройството. Гелът сигурява проводимост между уреда и кожата.

 

 

Купи на изплащане
Купи на изплащане