ВАГИНАЛНО СТЯГАНЕ

13 май 2018
ВАГИНАЛНО СТЯГАНЕ

Знаете какво казват – остаряването е необратимо! Ако сте започнали да забелязвате сиви коси тук-таме, по-трудно Ви е да ставате сутрин от леглото или просто не сте толкова подвижни колкото преди – може би вече е време да прегърнете идеята, че възрастта е само число. Тези промени са част от процеса на остаряване и като такива се приемат просто като друг елемент от живота. И все пак ние всички се опитваме да скрием тези издайнически знаци – малко боя за коса тук,  малко крем против бръчки там. А какво за физическите промени, за които сме напълно неподготвени и които не можем да скрием, а точно те засягат и нашите емоции.

 

Е, когато става въпрос за остаряване ние всички сме все някак подготвени за промените, които предстоят. Не е особена изненада когато неприятните бели коси се появят от нищото или започнат да се появяват бръчици по челото. И все пак нещо, за което може би не сте се договорили е отпускането „там долу”. Отпускането и загубата на мускулна сила може да доведе до намалено усещане както за жената, така и за нейния партньор по време на най-интимните моменти. Без тази сила и способност за стягане постигането на оргазъм може да бъде невъзможно. Важността на секса в една връзка не бива да бъде подценявана. Тя позволява на двойката да се свърже на по-дълбоко и интимно ниво както физически, така и емоционално. Елиминацията му от уравнението несъмнено ще доведе до голяма доза напрежение при всяка двойка. На вагиналното отпускане не бива да се гледа просто като на вторичен продукт от остаряването. Няма начин да го скриете, но определено има начин да го излекувате.

 

Има много други причинители, за които трябва да помислите когато става въпрос за загуба на вагинална "стегнатост". Бременността и раждането в частност имат дълбоко въздействие върху тялото. Тазовото дъно и конкретно вагиналната стена е обтегната на максимум особено по време на раждането. Мускулите се разтягат, за да помогнат на бебето да премина през родилния канал, което в много случаи води до „отпусната” вагина. Ако имате деца вероятно сте практикували Кегел упражнения по време на бременността, а вероятно и преди това. Не би трябвало да е изненада, че несъмнено ще сте по-отпусната сега, когато вече сте били бременна и сте родили. Много новородили майки смятат, че намаленото сексуално удоволствие е просто част от сделката, без да знаят за мерките, които могат да бъдат предприети, за да се върнат нещата по старому. Някои жени са твърде смутени, за да повдигнат темата изобщо, което прави намирането на решение още по-трудно.

 

Други причини за „отпусната” вагина са менопаузата, качването на килограми и в някои случаи силно натоварващите спортове. Каквато и да е причината – липса на мускулна сила, тонус, „отпуснатата” вагина може да има дълбоко въздействие  не само върху връзката на една жена, но и върху целия й живот. Много често това ще я накара да се чувства угрижена и депресирана от факта, че тя вече не може да задоволи партньора си сексуално, което от своя страна ще причини пълна липса на самочувствие от нейна страна. Ако двойката се е наслаждавала на активен сексуален живот и изведнъж удари на камък това може да бъде опустошителен удар. Ние в Kegel8 разбираме колко деморализиращо може да бъде това, затова сме тук да Ви помогнем да си върнете сексуалната интимност и увереност, която преди сте имали в изобилие.

 

И така, Вие искате да стегнете вагината си?

 

След като уточнихме, че не сте сами и повече няма нужда да страдате мълчаливо, нека да разгледаме как това може да бъде постигнато и да възпламените отново интимните си отношения с партньора.

 

Както с всички други мускули, вагиналните стени и всъщност цялото тазово дъно трябв ада бъде упражнявано и тонизирано, за да запази силата си. Това може да се случи по различни начини. Самостоятелните Кегел упражнения за стягане на вагината се практикуват ежедневно. Това включва стягане на мускулите в тазовото дъно и повдигането им навътре и нагоре. Въпреки че тези упражнения имат множество ползи и те са доказано ефективен метод за възстановяване на тонуса , стегнатостта и силата, в много случаи, жените не знаят как да ги правят правилно и оказват натиск върху корема си  или без да искат работят с по-големи мускулни групи като дупето и стомаха, вместо с тези, които трябва.

 

Много жени избират „бързо решение“, когато става дума за проблеми с тялото им. С увеличаването на популярността на козметичните операции, тази тенденция вече достига и най-интимните ни области.

За да възстановим стегнатостта и тонуса на вагината ние очакваме да ни направят „вагинално подмладяване“. Но трябва да имаме предвид и факта, че всяка операция води след себе си определени рискове. В момента има много сериозен дебат за безпасността на вагиналните козметични операции. Най-вече не е ясно дали жените са напълно информирани за всички рискове, които една подобна интервенция може да доведе след себе си.

  

За разлика от хирургичната операция, електронния тазов тренажор Kegel8 Ultra 20 може да ви върне увереността и тялото, което сте имали само за 12 седмици без притесненията, че "нещо ще се обърка" при една оперативна намеса.

Kegel8 Ultra 20 има 20 клинично тествани програми, които са разработени заедно с физиотерапевти, за да стегнат и тонизират мускулите на тазовото дъно. Като безопасна и лесна алтернатива на операцята, тазовият тренажор Kegel8 Ultra 20 ще Ви помогне да възстановите стегността на вагината си без да поставяте тялото си на стрес и напрежение. Въпреки че самостоятелните упражнения могат да Ви помогнат да постигнете желаните резултати, данните показват, че над 50% от жените не разбират как точно да изпълняват правилно упражненията на Кегел.Всъщност самостоятелните Кегел упражнения  работят само с 40% от тази мускулна група, докато чрез използването на електроенен тазов тренажор можете да достигнете 90%.

 

А ако искате да правите тренирате за по-добро здраве и усещания и в съшото време да се забавлявате, разгледайте умният тренажор за Кегел упражнения kGoal. Това е единствения Кегел тренажор с уникална вибрираща обратна връзка - той вибрира по-силно, когато стискате по-силно. Функцията може да се регулира и спира, когато пожелаете. С kGoal получавате и визуална обратна връзка - на екрана на своя смартфон виждате какво правите със своите тазови мускули в момента на тренировка. Така проследявате своя прогрес - получавате възможност да следите своя напредък и да виждате как силата на тазовите ви мускули се е променила с времето. Тренажорът води тренировката - получавате лесни инструкции как да следвате тренировъчните програми, които се адаптират спрямо тялото ви. Лесно бързо и ефективно! 

 

Проучване сред 400 жени, които са се упражнявали с тренажора kGoal показва, че с тренировки от 3 пъти на седмица в продължение на 6 седмици е достатъчно време, за да се усети подобрение в силата на тазовите мускули, издръжливостта и контрола. 90% от потребителите казват, че kGoal им помага да тренират интимните си мускулите по-често и по-лесно с помощта на приложението и различните игри, които ги водят и правят тренировката им по-забавна и не толкова досадна.

 

Върнете обратно вълнението и интимността във взаимоотношенията с партньора си!

 

Kegel8 Ultra 20 електронен тазов тренажор

Умен тренажор за Кегел упражнения kGoal (+ free app)

Kegel8 механичен биофийдбек тренажор Вагинални конуси

Руският хитов тренажор за интимна гимнастика е в предпродажба до 28 октомври

прочети още

Момичетата на възраст от 12 до 17 г. трябва да бъдат обучавани в училище как да изпълняват упражнения за тазовото дъно. Това се посочва в проект за нови здравни препоръки на National Institute of Health and Care (NICE) – Националният институт по здраве и грижи във Великобритания.

прочети още

Информацията в книгата на Екатерина Смирнова е необходима на всяка жена, независимо от нейната възраст и разбирания!

прочети още