КЕГЕЛ УПРАЖНЕНИЯ ЗА МЪЖЕ

1 ноември 2019
КЕГЕЛ УПРАЖНЕНИЯ ЗА МЪЖЕ

Еректилната дисфункция засяга повече от 1 на 10 мъже в Европа. Възбуждането на мъжкия полов орган е сложен процес сам по себе си. Той включва функциите на мозъка, хормоните, емоциите, мускулите, нервите и кръвоносните съдове. Проблем с някой от тези компоненти може напълно да попречи на появата на ерекция.

 

Еректилните проблеми са изключително чести, особено при мъже на възраст над 40 години. Те могат да бъдат причинени от различни физически и емоционални причини като:

Високо кръвно налягане

Диабет

Наднормено тегло

Злоупотребата с наркотични вещества

Стрес

Умора

Но не всичко е обречено! Има най-различни методи, с които можете да опитате да премахнете еректилните проблеми.

 

 

Лечение на еректилна дисфункция с лекарства

Най-известното и най-често използвано решение за еректилна дисфункция е добре познатото малкото синьо хапче. То е известно с това, че помага за подобряване на твърдостта и продължителността на ерекцията при някои мъже.

Тези лекарства помагат за подобряване на еректилната трудност, като увеличават притока на кръв към слабините.

 

 

Лечение на еректилна дисфункция по естествен начин

Упражненията на тазовото дъно са признати като стандартна възможност за лечение и подобряване на еректилната дисфункция при мъжете.

Доказано е, че упражненията на Кегел премахват еректилните проблеми, особено в съчетание с програмите за рехабилитация на тазовото дъно, са ефективни, колкото хирургията!

 

 

Как упражненията на Кегел подобряват еректилната дисфункция?

Упражненията на Кегел помагат за укрепване на мускулите на тазовото дъно – това са мускулите, които са от съществено значение при сексуалната активност, тъй като те помагат за увеличаване на притока на кръв към слабините. Подобряването и поддържането на силата на мускулите на тазовото дъно може да подобри ерекциите, оргазмите и еякулациите!

 

 

Как бързо да подобрите силата на тазовите си мускули?

Механичните упражнения на тазовото дъно могат да бъдат трудни за овладяване, тъй като намирането на техниката за изолиране на правилните мускули може да се окаже трудно.

Тренажорът Kegel8 V за мъже е революционен уред с електростимулация за тазово дъно, който използва естествените електрически сигнали на тялото, за да стимулира мускулите на тазовото дъно да се свиват и да се отпускат, като дава ефективна тренировка на тазовото дъно, докато релаксирате.

 

Вижте каква е правилната техника за Кегел упражненията ТУК.

 

 

 

 

Руският хитов тренажор за интимна гимнастика е в предпродажба до 28 октомври

прочети още

Момичетата на възраст от 12 до 17 г. трябва да бъдат обучавани в училище как да изпълняват упражнения за тазовото дъно. Това се посочва в проект за нови здравни препоръки на National Institute of Health and Care (NICE) – Националният институт по здраве и грижи във Великобритания.

прочети още

Информацията в книгата на Екатерина Смирнова е необходима на всяка жена, независимо от нейната възраст и разбирания!

прочети още