МЪЖЕТЕ И КЕГЕЛ УПРАЖНЕНИЯТА

1 ноември 2019
МЪЖЕТЕ И КЕГЕЛ УПРАЖНЕНИЯТА

Еректилната дисфункция засяга повече от 1 на 10 мъже в Европа. Възбуждането на мъжкия полов орган е сложен процес сам по себе си. Той включва функциите на мозъка, хормоните, емоциите, мускулите, нервите и кръвоносните съдове. Проблем с някой от тези компоненти може напълно да попречи на появата на ерекция.

 

Еректилните проблеми са изключително чести, особено при мъже на възраст над 40 години. Те могат да бъдат причинени от различни физически и емоционални причини. Изброяваме ви някои от тях: 

Високо кръвно налягане

Диабет

Наднормено тегло

Злоупотребата с наркотични вещества

Стрес

Умора

Вдигане на тежести

 

Но не всичко е обречено! Има най-различни методи, с които можете да опитате да премахнете еректилните проблеми.

 

 

Лечение на еректилна дисфункция с лекарства

Най-известното и най-често използвано решение за еректилна дисфункция е добре познатото малкото синьо хапче. То е известно с това, че помага за подобряване на твърдостта и продължителността на ерекцията при някои мъже.

Тези лекарства помагат за подобряване на еректилната трудност, като увеличават притока на кръв към слабините.

 

 

Лечение на еректилна дисфункция по естествен начин

Упражненията за тазовото дъно са признати като стандартна възможност за лечение и подобряване на еректилната дисфункция при мъжете.

Доказано е, че упражненията на Кегел премахват еректилните проблеми, особено в съчетание с програмите за рехабилитация на тазовото дъно, са ефективни, колкото хирургията!

 

 

Как упражненията на Кегел подобряват еректилната дисфункция?

Упражненията на Кегел помагат за укрепване на мускулите на тазовото дъно – това са мускулите, които са от съществено значение при сексуалната активност, тъй като те помагат за увеличаване на притока на кръв към слабините. Подобряването и поддържането на силата на мускулите на тазовото дъно може да подобри ерекциите, оргазмите и еякулациите!

 

 

Как бързо да подобрите силата на тазовите си мускули?

Механичните упражнения на тазовото дъно могат да бъдат трудни за овладяване, тъй като намирането на техниката за изолиране на правилните мускули може да се окаже трудно.

Тренажорът Kegel8 V за мъже е революционен уред с електростимулация за тазово дъно, който използва естествените електрически сигнали на тялото, за да стимулира мускулите на тазовото дъно да се свиват и да се отпускат, като дава ефективна тренировка на тазовото дъно, докато релаксирате.

 

 

Прочетете каква е правилната техника за Кегел упражненията:

 

Как се правят Кегел упражненията за мъже?

 

ИЛИ

 

Спести време и вземи тренажора Kegel8 V for Men за бързи резултати!

 

 

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още