ВНИМАНИЕ! Kegel8 ще подобри вашите любовни усещания

24 юни 2017
ВНИМАНИЕ! Kegel8 ще подобри вашите любовни усещания

 

Загубили сте интерес към интимността? Усещанията не са както преди? Опитвате се да избягвате ласките с партньора си? Когато мускулите на тазовото дъно отслабнат, интимните усещания също намаляват. 

 

Ние жените реагираме по различен начин на любовна стимулация, но едно е сигурно -  всичко започва в мозъка ни. За съжаление за много жени, липсата на интимни усещания потиска либидото и желанието намалява или дори съвсем изчезва.

 

 


 

Oткъде да започнете?

 

Е, момичета, започнете от тазовото дъно! Вашето тяло се опитва да ви каже нещо – да засилите мускулите си в тази област. А след това заедно с вашия партньор ще се насладите на "страничните ефекти"!

 

Последните научни изследвания доказват, че ако можем да стегнем силно мускулатурата на тазовото си дъно, ще имаме интезивни усещания.

 

Ежедневният стрес и естествени процеси като раждане, стареене и повишаване на теглото влияят негативно върху нашите тазови мускули и съответно желанието ни за секс. Но не се притеснявайте, с няколко лесни и редовни упражнения с тазов тренажор, бързо ще започнете да усещате разликата в нивата на либидото си.

 

Засилването на тазовото ви дъно не само ще подобри усещанията ви, но и ще спре инконтиненцията (изпускането), ще предотврати сериозен проблем като пролапса и ще ви поддържа здрави - както в спалнята, така и извън нея!

 

 


 

Как могат тренажорите на Кегел8 да подобрят усещанията ми?

 

Интензивността на интимните усещания е пряко свързана със силата на мускулите на тазовото дъно и доброто кръвообращение в  тази област. Знаете ли кой е най-важният съвет на сексолозите за жените? "Вземете гореща вана преди да си легнете".

 

Защо гореща вана? За да се почувствате свежи и чисти? Не! Истината е, че топлата вода стимулира циркулацията на кръвта в областта на таза, така че не само се чувствате "чисти и свежи", но и осигурявате приток на кръв там, където трябва. Това води до по-силно усещане - всичко, от което се нуждаете, за да имате по-силни и по-добри оргазми.

  


 

Това е "страничният ефект", за който всеки говори!

 

Чрез укрепване и тонизиране на мускулите на тазовото дъно, електронните тренажори на Kegel8 насърчават циркулация на кръвта. Kegel8 Ultra 20 разполага с 20 програми, специално проектирани да помогнат за подобряване и засилване на интимните ви усещания. Силното тазово дъно също така означава, че ще можете да стегнете мускулите си около партньора, да увеличите триенето и приятните усещания, както за вас, така и за партньора ви.

 

Консумацията на твърде много захар и въглехидрати, води до обостряне на състоянието

прочети още

Средно качваме по 2 килограма всяка Коледа. Представете си „планините“ от храна, вредни напитки и сладки изкушения, които ни очакват.

прочети още

Всички знаем какво е хемороид, но колко от нас се замислят коя е основната причина за заболяването и как може да се предотврати?

прочети още