Woman Phyto Капсули

  • Марка: LR Health & Beauty
  • Кат. номер: 80332-699
  • Подкрепа за благосъстоянието на жените през менопауза1

  • С калций и витамин D за поддържане на нормалното състояние на костите2

  • Съдържа екстракт от червена детелина

  • Без лактоза и глутен, не съдържа генетично модифицирани съставки

  • Съдържание: 90 капсули / 48,1 g3
  • Промокодове за отстъпка НЕ са валидни!

 

61,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 61,90 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

WOMAN PHYTO капсули за повече ЖЕНСКА СИЛА през менопаузата

 

Описание

С настъпването на критическата възраст (климактериум, климакс, менопауза) за всяка жена започва значима промяна. Хормоналният баланс и тялото се променят по естествен начин и на преден план излизат нови здравни приоритети.

 

Естрогените, женските полови хормони, играят ключова роля при много процеси в тялото. Те участват не само в контролирането на месечния цикъл и бременността, но също и в обмяната на вещества и изграждането на костите. Често влиянието им върху костите се подценява. Естрогените потискат действието на разрушаващите костната тъкан клетки, повишават кръвоснабдяването на костите и стимулират усвояването на калций – градивния елемент на костите и зъбите.

 

През менопаузата, заради хормоналните промени, тялото на жените започва да синтезира все по-малко естрогени. Затова приемът на калций, витамин D и магнезий в този период е много важен за поддържане на нормалното състояние на костите. Също така на жените в тази възраст се препоръчва да спортуват и да изпълняват упражненията на Кегел. Спортът не само тренира мускулите, но помага и за здрави кости. Натоварването чрез движение стимулира изграждането на костна тъкан.

 

 

Състав

Съставки: Калциев карбонат, обвивка на капсулата (хидроксипропилметилцелулоза), екстракт от червена детелина (16 %), антислепващ агент (магнезиеви соли на годни за консумация мастни киселини), витамин D, оцветител (титанов диоксид).


Приложение

Препоръчителен прием: 3 х 1 капсула на ден (капсули от растителен произход), в рамките на поне 3 месеца. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Съхранявайте на хладно и сухо място. Пазете далеч от малки деца. Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене през менопаузата, стремете се към здравословен начин на живот. 

 

 

1 Калцият допринася за нормален енергиен метаболизъм и пренос на сигналите между нервните клетки.

2 Витамин D и калцият поддържат нормалното състояние на костите и зъбите.

3 Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене или здравословния начин на живот.

 

 

 

 

Вие сте в електронната страница на независим бизнес партньор за продажба на продукти на ЛР Хелт енд Бюти Систъмс. Това не е официален сайт на компания ЛР!

Купи на изплащане