ЗА НАС
ЗА НАС

За Галина Начкова

 

Галина Начкова е собственик на Kegel8 България, сертифициран консултант по женско здраве и тазово дъно, уелнес коуч, създател на обучения за жени, женски треньор към международната школа Woman LifeBookГалина е автор на рубриката "ЖЕНСКИ ТАЙНИ" във в. "ГАЛЕРИЯ", посветена на здравето на жените и техните мъже!

 

"Kegel8 България се роди от желанието ми да покажа на българската жена как може да се съхрани здрава и жизнена, възможно най-дълго, независимо от възрастта ѝ. Аз вярвам, че всяка жена може да е уверена, красива, сексуална, желана независимо от ситуацията, в която се намира сега! Мечтая дамите да започнат да споделят за неприятните състояния в областта на тазовото дъно, да търсят помощ и подкрепа навреме, защото в повечето случаи тези неприятните дискомфорти, като изпускане, смъкване, болка, ниско либидо и липса чувствителност са преодолими и няма от какво да се срамувате или страхувате, а и операцията не е единственото решение! Вярвам, че когато всяка дама превърне упражненията на Кегел с тренажор в свой задължителен здравен ритуал, ще има повече щастливи жени, а и мъже по света! Опитът ми в ежедневната работата с хиляди българки от цял свят показва, че можем да бъдем млади, красиви и жизнени по-дълго, ако положим дори минимални усилия за деликатната ни интимна област! Женската ни сила е именно в споделянето на знания една с друга и даването на подкрепа! Само тогава сме по-силни и можем да творим истински чудеса! Заедно можем повече!

 

Искам да помогна на българските жени да са добре информирани и да знаят как да се грижат за тазовото си дъно, за да подобрят здравето, самочувствието и интимния си живот. Това е възможно с малки, дори лесни стъпки, профилактика със съвременни средства! Например, тазовите тренажори, които внасяме са специално проектирани и разработени с помощта на гинеколози и физиотерапевти, за да помогнат на всяка жена да върне контрола над пикочния си мехур, желанието за интимност с любимия човек и за изпитване на удоволствието, за което всъщност жените сме родени. Засилването на мускулатурата на тазовото дъно и първите "женски победи" се постигат още през първата седмица, а след пълните 12 седмици резултатите са гарантирани!", казва Галина.

 

 

За Kegel8 България

 

Преди 7 години нашият екип представи тренажорите за първи път на българския пазар и от тогава ние упорито информираме българките (и в частност техните мъже) за нуждата от споделяне на проблемите с мускулите на тазовото дъно (интимните мускули), търсене на решения за справяне с тях, за нуждата от подкрепа от специалисти и ползите от упражнения за тазовото дъно самостоятелно и с тренажори. Работим само с висококачествени и сертифицирани продукти, които са създадени и разработени във Великобритания, САЩ, Канада, Австралия и Русия. Комуникираме успешно с гинекколози, физиотерапевти и други специалисти по женско здраве, за да намерим най-доброто решение за всяка една от вас! Механичните и електронните тренажори за тазово дъно се използват над 20 години от милиони жени по света. А да не говорим, че интимната гимнастика датира от времето на Клеопатра, ако не и по-рано! 

 

В нашата онлайн платформа ще намерите разнообразие от тренажори на топ производители от цял свят. Например, Kegel8 предлагат серия от медицински сертифицирани тренажори, които са дискретно и удобно решение на проблема с отпуснатото тазовото дъно. Kegel8 са произведени във Великобритания от водещ производител на здравни и медицински продукти с близо 25 години опит на пазара. Всички наши продукти са изработени от висококачествени материали, клинично тествани, лесни са за употреба и напълно безвредни в унисон със съвременната тенденция за природосъобразен живот. Тренажорите ни са безболезнено помощно средство за засилване на мускулите на тазовото дъно в домашни условия.

 

Ние работим с внимание, ентусиазъм и страст, за да дадем подкрепа, съвети и надежда на всяка жена, която иска да се погрижи за своето интимно здраве. Нашата мисия е да се говори открито за ползите от здравото и силно тазово дъно и да се знае за сериозните последици при неглижиране на проблемите, които се появяват в следствие на слаби интимни мускули.

 

Ние в Kegel8 България сме тук, за да ви дадем холистичен подход и алтернативно решение у дома, особено за тези от вас, които искат да избегнат хирургическа интервенция, възстановяват се след оперативно лечение или просто се чувстват прекалено неудобно да споделят с лекаря си.

 

Екипът ни е на разположение онлайн. Свържете се и споделете с нас! Ние сме тук за вас и можете да разчитате на 100% дискретност и конфиденциалност! При нас ще получите разбиране и човешко отношение. За 7 години сме разговаряли с хиляди жени във вашата ситуация! Доверете ни се!

 

Контакти

Facebook: Kegel8 България 

Instagram: @galinakegel8bg 

E-mail: office@kegel8.bg